Fil- och bilduppladdning: Ladda upp filer till flera webbplatser som är värd för filer

Varje dag, många foton och videor tagna med smartphones och digitala reflexkameror(DSLR) laddas upp till flera bildvärdsajter eller sociala nätverkssajter. Mycket ofta är storleken på dessa bild- och videofiler mycket stor, vilket gör uppgiften att ladda ner en tidskrävande uppgift. Denna uppgift förenklas dock av Fil- och bilduppladdningsverktyg.

Ladda upp filer till flera fildelningssidor

File and Image Uploader är en gratis programvara som hjälper dig att ändra storlek på en bildfil och låter dig ladda upp flera filer i Internet(Internet). Med denna programvara kan du automatiskt ladda upp en eller flera filer eller bilder till en eller flera webbplatser och filvärdtjänster som stöds med ett enda klick. Den stöder för närvarande över 250 tjänster! Detta ger dig fullständig frihet när det gäller mängden data du laddar upp. Den har också ett enkelt och attraktivt användargränssnitt.

Fil- och bilduppladdningsverktyg

Det låter dig utföra följande operationer:

 1. Ladda en(Ladda upp en) eller flera filer eller bilder till en eller flera filvärdar och tjänster som stöds med bara ett klick.
 2. Hemsidans laddning i webbläsaren har blivit snabbare
 3. Flera filuppladdningar av valfri storlek
 4. Mycket lätt att använda – ändra storlek på hela mappar med foton med en knapptryckning.
 5. Justera storlek och kvalitet och se resultatet innan bearbetning.

Hur man laddar upp filer och bilder med fil och bilduppladdare :

För att ladda upp tunga bilder och filer med fil och bilduppladdare måste du följa dessa steg:

 1. I denna bild- och filuppladdningsprogramvara kan du helt enkelt dra och släppa den specifika filen du behöver ladda upp till huvudlistan, eller så finns det ett annat alternativ med knappen Lägg till som visas högst upp i fönstret för att lägga till en fil. .
 2. När du har lagt till en fil visas all information om den tillagda filen automatiskt i huvudfönstret.
 3. När du har lagt till en fil, välj en filvärdtjänst med alternativet “Multiple Choice” för att välja fler filer. Alternativet Snabbinstallation låter dig dela upp filer som är större än den storlek du anger. När en fil eller bild har lagts till kommer denna programvara automatiskt att köra en uppladdningsuppgift för att ladda upp bilder och filer. Du kan stoppa nedladdningen av en eller alla filer/bilder genom att klicka på avbrytknappen som visas högst upp i fönstret i denna programvara för att ladda ner bilder och filer.

fil- och bildladdare_2

Gratis nedladdning av filer och bilder(Bilduppladdare)

Om du ofta använder programvara för nedladdning av bilder och filer, är den här programvaran ett utmärkt verktyg för att uppnå dina mål eftersom den också stöder parallell nedladdning. Detta är gratis programvara och den totala storleken på programvaran är 1,30 MB, så det tar bara några sekunder att ladda ner och installera. Bara(Bara) besöka den nedladdningssida, (nedladdningssida) (nedladdningssida ) för att ladda ner den.

Varje dag laddas många bilder och videor som klickas på med smartphones och DSLR:er till flera bilder som är värdwebbplatser eller sociala webbplatser. Mycket ofta är storleken på dessa bild- och videofiler mycket stor, vilket gör uppladdningsuppgiften tidskrävande. Men denna uppgift blir lätt med Fil- och bilduppladdningsverktyg.

Ladda upp filer till flera filvärdwebbplatser

Fil och bilduppladdning är gratis programvara som hjälper dig att ändra storlek på din bildfil och låter dig ladda upp flera filer till Internet. Med den här programvaran kan du automatiskt ladda upp en eller flera filer eller bilder till en eller flera fil som stöds som är värd för webbplatser och tjänster med bara ett enda klick. För närvarande stöder den över 250 tjänster! Det ger dig full frihet när det gäller mängden uppladdning av data. Den har också ett enkelt och attraktivt användargränssnitt.

Fil- och bilduppladdningsverktyg

Fil- och bilduppladdningsverktyg

Den låter dig utföra följande operationer:

 1. Ladda upp en eller flera filer eller bilder till en eller flera stödda filvärdar för webbplatser och tjänster är bara ett enda klick bort
 2. Det går snabbare att ladda webbplatsen i en webbläsare
 3. Flera uppladdningar av valfri filstorlek
 4. Väldigt lätt att använda – ändra storlek på hela mappar med foton genom att klicka på en knapp
 5. Justera storlek och kvalitet och se resultatet innan bearbetning.

Hur man laddar upp filer och bilder med File and Image Uploader:

För att ladda upp dina tunga bilder och filer med File and Image Uploader måste du utföra följande steg:

 1. I denna programvara, för att ladda upp bilder och filer, kan du helt enkelt dra och släppa den speciella filen som du behöver ladda upp till huvudlistan eller så finns det ett annat alternativ för “Lägg till”-knappen som visas överst i fönstret för att lägga till filen .
 2. När filen väl har lagts till visas all information om den tillagda filen automatiskt i huvudfönstret.
 3. När du har lagt till filen väljer du filvärdtjänsten med alternativet “Multiselect” för att välja fler filer. Alternativet “Snabbinställning” låter dig dela upp filer som är större än den storlek du angett. När filen eller bilden har lagts till startar uppladdningsuppgiften automatiskt i denna programvara för att ladda upp bilder och filer. Du kan avbryta uppladdningen av en eller alla filer/bilder genom att klicka på avbrytknappen som visas överst i fönstret i denna programvara för att ladda upp bilder och filer.

fil- och bilduppladdare_2

Ladda ner fil och bild gratis

Om du ofta använder programvara för att ladda upp bilder och filer, är den här programvaran ett utmärkt verktyg för att tjäna ditt syfte, eftersom den också stöder parallell uppladdning. Det är ett gratisprogram och den totala storleken på programvaran är 1,30 MB, så det tar knappt några sekunder att ladda ner och installera. Besök det bara nedladdningssida för att ladda ner den.

Relaterade Artiklar

Back to top button