FIFA 21: 780 GB data stulen från Electronic Arts inklusive koder …

Maxi stöld från hacker till nackdel för Elektronisk konst. Mellan 780 GB av stulna data finns även källkoder för FIFA 21. Vad betyder detta för företaget? Det finns lite fara för spelare som regelbundet spelar FIFA 21 och andra hackade spel? Låt oss ta reda på det tillsammans.

FIFA 21: källkoder stulna

Otrolig skada som drabbats av Elektronisk konst att hon har setts blåsa under näsan 780 Giga av data inklusive, som rapporterats av, “de källkod av det enormt populära fotbollsspelet FIFA 21samt koden för hans matchmaking server. Inte bara det, för det finns också koderna för Frostbite Enginevarav serien av Slagfält. Och återigen Utrustning för programvaruutveckling som kan effektivisera spelutvecklingen“.

Trots maxi-stölden som gjordes på Electronic Arts, 10 juni 2021, som anges i en artikel av Vice Amerikaden hacker skyldig har Postad online detta meddelande:

“”.

Bekräftelse av EA

TILL bekräfta faktum, och därför alla stulna uppgifter, inklusive de av FIFA 21är en anteckning utfärdad av företaget självt, Electronic Arts:

“”.

Så bedrägeriet är officiellt och FIFA 21 hon blev bestulen på sitt eget källkoder. Men vad påverkan kan ha vad på spelare vem spelar det här tv-spelet och andra som har blivit hackade?

Vilken fara användarna löper

Goda nyheter kommer framifrån Elektronisk konst som lugnar alla användare genom att försäkra dem:

“”.

Så alla spelare som brinner för FIFA 21, Battlefield och andra titlar kan sova lugnt. Och att tro att de blev stulna samtidigt 8,4 miljarder från Lösenord och publiceras online på en dataintrång. Kommer vi någonsin att känna oss trygga någon gång?

Relaterade Artiklar

Back to top button