Felstart för iPad mini 6 med ryckig rullning och ooptimerad iPadOS

iPad mini 2021 Lineup

Finns i några dagar, den nya iPad Mini gör i allmänhet sina köpare nöjda… med några få undantag.

Vissa av dem har faktiskt problem med skärmuppdateringen och/eller med iPadOS.

Läs också:
Har du iOS 15 och ditt lagringsutrymme är fullt? Kanske är det bara en bugg… och det påverkar alla användare

Ungdomliga bekymmer för iPad mini

Officiell samtidigt som den nya iPhone 13, har Apples nya iPad mini varit tillgänglig i några dagar nu, från 559 euro.

En surfplatta med 8,3″ Liquid Retina-skärm, uppenbarligen driven av iPadOS, men som trots det verkar ha en del “ungdomliga” skavanker.

Ja, enligt Engadget, vissa kopior av iPad mini tenderar att drabbas av rullningsproblem när surfplattan används i stående läge. Således skulle en sida av skärmen tendera att rulla med en annan hastighet än den andra, vilket ger en ibland märkbar (och irriterande) svängning, och ett fenomen som kallas “gelatinös skärm”. Videodemonstration ovan.

En annan oro som tagits upp av olika användare rör den dåliga anpassningen av iPadOS 15. Vissa delar tenderar verkligen inte att vara perfekt anpassade till den nya iPad mini. Detta materialiseras av cirklar som blir ovala, eller till och med vissa funktionsfel i displayen. Vi föreställer oss att Apple snabbt bör ta itu med detta problem med en framtida mjukvaruuppdatering.

Observera att de som har en senaste generationens iPad mini enkelt kan testa displayen på sin nya surfplatta genom att gå direkt till webbplatsen Testufo.com vars lutning / geléeffekt sattes upp speciellt för tillfället.

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button