Felsökning av Microsoft To-Do app-problem och problem

Eftersom det Microsoft To-Do-applikation (Microsoft To-Do)(Microsoft To-Do) finns redan, du kanske kan testa det. Ansökan Microsoft att göra vackert designad och kan verkligen ersätta den befintliga Att göra-appen. Men som vanligt orsakar alla applikationer problem då och då, och det är här felsökningsmeddelanden som detta kan hjälpa. Vi har redan sett hur man använder Microsoft To-Do-appen (hur man använder Microsoft To-Do-appen) . I det här inlägget har vi diskuterat några vanliga Microsoft To-Do app problem,(Problem med Microsoft To-Do-app) som användare möter.

Applikationsfelsökning Microsoft att göra

(Microsoft att göra)Minimum(Minsta) applikationskrav Microsoft att göra

Om du inte kan komma åt programmet ordentligt kan det bero på systemkrav. Minimikraven för olika plattformar är följande:

 • Windows: Windows 10 eller senare
 • Mac: 10.10
 • iOS: iOS 9
 • Android: Android 4.4 OS
 • Internet: senaste versionen safari , Internet Explorer 11 , Krom , kant eller Firefox.

(Microsoft To-Do)-appen Microsoft till- Do(Att göra) ingår inte

Om du ser det här felmeddelandet när du försöker komma åt appen har organisationens administratör inte aktiverat Att göra. Om du är administratör kan du aktivera den här funktionen genom att gå till ” Förhandsvisning(Förhandsgranska att göra) fall » på sidan « Tjänster och tillägg”. (Tjänster och tillägg) Förrän du aktiverar växlingen kommer dina användare inte att kunna komma åt någon av att göra-funktionerna. Om du tycker att allt annat fungerar bra och du fick detta meddelande på grund av ett fel kan du kontakta din IT-administratör eller skriva till Microsoft .

Microsoft att göra-appen kraschar

Om appen fortsätter att krascha kan du försöka avinstallera den och sedan installera den igen. Nästa steg kan vara att testa appen på samma enhet som din. Fastän Microsoft övervakar och registrerar programkrascher automatiskt. Men du kan fortfarande rapportera buggar och situationer i Microsoft och förbättra appupplevelsen för dig själv och andra användare.

Jag har ingen licens för appen Microsoft att göra

Tja om du använder Att göra med arbetskonto Kontor 365 , kommer du förmodligen att stöta på det här felet. Den är för närvarande tillgänglig för användare med giltiga licenser för Affärsidéer , Business Premium , Enterprise E1 , Enterprise E3 och Enterprise E5 . Om din organisation inte har någon av de nämnda licenserna kan du inte använda den här tjänsten ännu.

Om du använder Microsoft Att göra med personligt konto Microsoft på iOS kan du se ett felmeddelande på enheten. Du kan helt enkelt “Avvisa” felet och fortsätta använda appen som vanligt.

jag har ingen Microsoft To-Do-brevlåda(Microsoft To-Do Mailbox)

För(Att göra) Att göra-lista Förhandsgranska brevlåda krävs Exchange Online för att lagra och säkert synkronisera dina uppgifter mellan enheter. Så om du inte har köpt Exchange Online till ditt konto kommer du inte att kunna komma åt Att göra och dess tjänster; annars måste du investera i en plan Exchange Online .

Utan stöd kontotyper(Kontotyper) i appen Microsoft att göra

Eftersom tjänsten fortfarande är i förhandsgranskning stöds inte vissa kontotyper ännu. Om ditt konto är en av följande typer kan du inte använda Microsoft att göra .

 • Lokal installation Exchange Server och konto Microsoft som inte finns i Exchange Online .
 • Office 365-konton Pro Plus , företag , Kiosk K1 och Utbildning .

Det här var några av de vanligaste problemen som användare stötte på Att göra .

Med Microsoft att göra applikation där ute redan, du kanske har fått chansen att testa den. Microsoft To-Do-applikationen är vackert designad och kan verkligen ersätta din befintliga To-Do-app. Men som vanligt ger alla applikationer ibland problem, och det är där felsökning av inlägg som dessa kan hjälpa. Vi har redan sett hur man använder Microsoft To-Do-appen. Nu i det här inlägget har vi diskuterat några av de vanliga Problem med Microsoft To-Do-appen möter användarna.

Felsökning av Microsoft To-Do-appproblem

Felsökning av Microsoft To-Do app problem och problem

Minimikrav för Microsoft To-Do-appen

Om du inte kan komma åt appen ordentligt kan det bero på systemkraven. Minimikraven för olika plattformar är följande:

 • Windows: Windows 10 eller senare
 • Mac: 10.10
 • iOS: iOS 9
 • Android: Android OS 4.4
 • Webb: Senaste versionen av Safari, Internet Explorer 11, Chrome, Edge eller Firefox

Microsoft To-Do-appen Att göra är inte aktiverad

Om du ser det här felmeddelandet när du försöker få åtkomst till applikationen har Att göra inte aktiverats av din organisations administratör. Om du är administratör kan du aktivera den här funktionen genom att gå till avsnittet ” på sidan ”. Förrän om du inte slår strömbrytaren PÅ, kommer dina användare inte att kunna komma åt någon av att göra-funktionerna. Om du tycker att allt annat fungerar bra och du har fått det här meddelandet på grund av ett fel, kan du kontakta IT-administratören eller skriva till Microsoft om det.

Microsoft Att göra-appen kraschar

Om programmet fortsätter att krascha kan du försöka avinstallera det och sedan installera det igen. Ett ytterligare steg kan vara att testa applikationen på en liknande enhet som din. Även om Microsoft spårar och registrerar program kraschar automatiskt. Men du kan fortfarande rapportera fel och olika situationer till Microsoft och förbättra applikationsupplevelsen för dig själv och andra användare.

Jag har ingen licens för Microsoft To-Do-appen

Tja, om du använder Att göra med ett Office 365-arbetskonto kan du förmodligen stöta på det här felet. Den är för närvarande tillgänglig för användare med giltiga licenser för Business Essentials, Business Premium, Enterprise E1, Enterprise E3 och Enterprise E5. Om din organisation inte har någon av de nämnda licenserna kan du inte använda den här tjänsten för närvarande.

Om du använder Microsoft To-Do med ett personligt Microsoft-konto på iOS kan du se ett felmeddelande på enheten. Du kan helt enkelt “avvisa” felet och fortsätta använda programmet normalt.

Jag har ingen Microsoft To-Do Mailbox

Att göra-förhandsgranskning kräver en Exchange Online-postlåda för att lagra och säkert synkronisera dina uppgifter mellan olika enheter. Så om du inte har köpt Exchange Online på ditt konto kommer du inte att kunna komma åt Att göra och dess tjänster; annars måste du investera i en Exchange Online-plan.

Kontotyper som inte stöds i Microsoft To-Do-appen

Eftersom tjänsten fortfarande är i förhandsgranskningsläge, stöds inte några av kontotyperna ännu. Om ditt konto är någon av följande typer kan du inte använda Microsoft To-Do.

 • Installation på plats av Exchange Server och Microsoft-konto som inte finns på Exchange Online.
 • Konton för Office 365 Pro Plus, Business, Kiosk K1 och Education.

Dessa var några vanliga problem för att göra-användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button