Fel vid kopiering av fil eller mapp, begärt värde kan inte fastställas

Om du ser ett felmeddelande. Det begärda värdet kan inte fastställas när en fil eller mapp kopieras från en iPhone eller telefon Android till en dator med Windows 10 då är det här inlägget tänkt att hjälpa dig. Vi kommer att dela några lösningar som du kan försöka åtgärda det här problemet.

Fel vid kopiering av fil eller mapp. Det begärda värdet kan inte fastställas

Det efterfrågade värdet kunde inte fastställas

Felet uppstår vanligtvis när man försöker kopiera hela DCIM-mapp(DCIM-mapp) genom att dra och släppa till den bärbara datorn eller när det finns många filer i en mapp.

Det som hjälper är att ansluta den mobila enheten till datorn och sedan trycka på tangentkombinationen WinKey+E att öppna dirigent(Utforskaren).

I navigeringsfältet till vänster klickar du på ” Den här datorn(Denna PC)”, dra sedan varje mapp från mappen DCIM på din iPhone eller telefon Android i Windows 10 .

Om det är en mapp med många filer kan felet uppstå igen. Om detta händer kan du försöka överföra filer i omgångar av en viss mängd.

Du kan också prova att använda en annan USB -port/kabel.

Om du fortfarande har problem och filen eller mappen du vill kopiera till din Windows 10-dator sparas på SD-kortet på din mobila enhet, kan du ta bort SD-kortet och sätta in det i en kortläsare och sedan klistra in det till din dator och kopiera den därifrån till din dator.

Ett annat sätt du kan gå är att ladda upp filerna eller mapparna till en molntjänst som OneDrive och sedan ladda upp dem till din Windows 1o-dator.

Relaterade läsningar:(Relaterad läsning:)

Om du ser ett felmeddelande Det begärda värdet kan inte fastställas när du kopierar en fil eller mapp från iPhone eller Android-telefon på Windows 10-dator, så är det här inlägget avsett att hjälpa dig. Vi kommer att beskriva några lösningar som du kan försöka hjälpa dig med att åtgärda problemet.

Fel vid kopiering av fil eller mapp. Det begärda värdet kan inte fastställas

Det begärda värdet kan inte fastställas

Det begärda värdet kan inte fastställas

Felet uppstår vanligtvis när man försöker kopiera hela DCIM-mapp genom att dra och släppa till din bärbara dator eller när det finns många filer i en mapp.

Det som hjälper är att ansluta din mobila enhet till din PC och sedan trycka på WinKey+E tangentkombination för att öppna File Explorer.

Klicka på i navigeringsfönstret till vänster Denna PCdra och släpp sedan varje enskild mapp från DCIM-mappen på din iPhone eller Android-telefon till Windows 10.

Om det är en mapp med många filer kan felet uppstå igen. Om detta händer kan du försöka överföra filerna i omgångar med ett visst antal.

Du kan också prova att använda en annan USB-port/kabel.

Om du fortfarande har problem och filen eller mappen du vill kopiera till din Windows 10-dator är sparad på ett SD-kort på din mobila enhet, kan du ta bort SD-kortet och sätta in det i en kortläsare och sedan ansluta det till din dator och kopiera den därifrån till din dator.

En annan väg du kan gå är att ladda upp filerna eller mapparna till en molntjänst som OneDrive och sedan ladda ner dem till din Windows 1o-dator.

relaterat lyder:

Relaterade Artiklar

Back to top button