Fastweb: NeXXt är det nya over the top-modemet som inkluderar Alexa

Riktigt aktuellt ögonblick för Fastweb som nyligen har presenterat sina Internet Home-erbjudanden. De helt nytt NeXXt-modem som integrerar perfekt Alexa blir därmed huvudpersonen. Det är en WiFi-router 6 som döljer en själ för Smart hem. Här är framtiden för anslutningen, här är den nya Fastweb!

Fastweb välkomnar NeXXt

Fastweb välkomnar NeXXtden nya modemroutern a WiFi-teknik 6 som internt integrerar fulla funktioner från Smart hem. Det finns flera högteknologiska nyheter att denna lilla pärla av förbindelse internet kan leverera. Presentationsvideon ger idén.

Parat med två av nya erbjudanden av operatören, lovar anslutning till mycket höga nivåer det är en smart kontroll av ditt hem. Detta modem är ingår till Fastweb NeXXt med de 2 lösningarna NeXXt House Och NeXXt Casa Light.

Men låt oss komma tillbaka till detta fantastiska modem. En av funktionerna som imponerade mest på oss och användare är perfekt integration och förvaltning av Alexa från Amazon. Inte att underskatta också dess förmåga att klara av situationerna för nödsituationautonom.

Till exempel NeXXt, i fallet med nätverk nere eller otjänster olika, kommer att kontakta direkt servicecentret Fastweb för Rapportera problemet. Detta innebär att du inte längre väntar i telefonen för att prata med en operatör och högre hastighet in upplösning av ett problem.

Passar till förstärkaren WiFi Booster, kommer varje del av huset att vara ansluten till internet. Du kommer också att ha en annan åtkomstpunkt för Alexa. Fastwebs NeXXt kan spela in promemoriaatt skicka meddelanden och hantera samtal bara med det enkla röstkommando. Slutligen kan den också reproducera sin egen musik föredras direkt av streaming app mest kända och kända.

Hur man skaffar NeXXt modemrouter

Många kommer att undra hur de kan att motta denna exceptionella modemrouter NeXXt av Fastweb. Det verktyget är ingår i Internet Home erbjuderdärför är det nödvändigt att prenumerera och aktivera en av de två tillgängliga på den officiella Fastweb-webbplatsen.

Vem det var för redan kundsnart går det att göra det begäran direkt från Fastwebs kundområde eller från den officiella appen. Betalande 49 euro du kommer att få den helt nya NeXXt.

Relaterade Artiklar

Back to top button