Fartkameror: stoppa böter med Android! Här är de 5 bästa gratisapparna

Du kan säga adjö till böter utan att spendera ett öre! Det monster som är mest fruktat av bilister är Fartkameror. Fasta och mobila är nu utspridda över det italienska territoriet. Platserna är också ofta kända, de har funnits där i flera år, men bara ett ögonblick av distraktion och här utdöms sanktionen. Men från och med idag, tack vare den här artikeln, kommer alla bilister att kunna säga tillräckligt för hastighetsböter. Här är 5 bästa apparna Fartkameror fri för Android. Flera av dem finns också för iPhone.

Farväl fartkameror: tack vare Android krävs det inte mycket för att skydda dig själv

Uppmärksamhet på vägen under körning är mycket viktigt. Men det är inte bara distraktionen som är farlig. Även en fartkamera som ses i sista stund genom att generera en plötslig inbromsning, det kan vara mycket farligt. Så, både för att undvika att få pengar och för att ha mer kontroll över situationen, här är de 5 spargris app att säga adjö till överraskningar och vara varnade i tid på fartkameror.

Här är de 5 spargrisapparna som sparar böter

Alla 5 fartkameraappar är fri. Vissa har till och med möjlighet att mot en liten avgift eliminera reklam. Här är de, nedladdningsbara från Play Butik.

  1. Google kartor. Vi kunde inte starta annat än med Android-navigatorn par excellence. Den har också nyligen integrerat rapportering av fartkameror. Det är inte bara möjligt att identifiera stationerna på rutten fastmen tack vare användarnas indikationer i realtid, även de möbel.
  2. Waze. För det andra, men inte för innehåll och fullständighet, så är det här social satellitnavigator. Faktum är att nästan alla skyltar på rutten är resultatet av varje enskild förares arbete som bidrar till säkerheten för sina “medmänniskor”. Vägarbeten, trafik, trafikolyckor och fasta och mobila fartkameror inklusive vägspärrar kommer att vara dåliga minnen.
  3. TomTom GO Navigation. Denna app från det välkända företaget känt för produktion av satellitnavigatorer innehåller dess decenniers erfarenhet. Vad den erbjuder är mycket lik de tidigare, men när du surfar, i närvaro av handledare indikerar också den detekterade medelhastigheten.
  4. Fasta och mobila fartkameror. Det här är en fantastisk app specifik kunna upptäcka bilisters fiender. Fast eller mobil, handledare och trafikljuskameror, det avslöjar dem alla dessutom 30 länder. Premiumversionen, för att ta bort reklam, kostar 2,99 euro.
  5. Radarbot. Den senaste fartkameraappen att nämna som kan varna användaren även för trafik, handledare och radar. Helt gratis, den har en premiumversion för 5,99 euro som tar bort reklam.

Kort sagt 5 riktigt intressanta appar, men framför allt för alla behov. Det finns dock en annan fara att vara försiktig med att det sätter livet på alla som kör i fara.

Relaterade Artiklar

Back to top button