Fartkameror app: här är de bästa 5 för att säga adjö till böter

Fartkameror app

Det är inte alltid nödvändigt att åka i höga hastigheter för att riskera böter. Ofta är de flesta fortkörningsböterna resultatet av bilförares distraktion. Faktum är att, förtappad i tankar eller nedsänkt i ett telefonsamtal, kan föraren, som överskrider hastighetsgränsen med bara 1 kilometer i timmen, vinna en trevlig bra. Uppenbarligen kan dessa risker undvikas i den digitala tidsåldern. Här är 5 bästa fartkameraapparna exakt och pålitlig för att hålla ett öga på din reshastighet och agera innan det är för sent.

Välj fartkameraappar för att säga adjö till böter

Det finns många appar på Android Och iPhone. Bland dessa finns flera som är specialiserade på vägnavigering. De kan inte bara ta föraren till sin destination, utan även på vägen Rapportera trafik e fasta och mobila fartkameror, samt de mycket fruktade trafikljuskamerorna. Det finns många och för att välja de bästa är det inte nödvändigt att betala astronomiska belopp, många är faktiskt gratis. Här är de fem bästa hastighetskameraapparna som testats för noggrannhet, varningstid och tillförlitlighet.

Här är rankningen av de 5 bästa apparna

Den första som rapporteras för fullständighetens skull är Waze. Bland navigationsapparna är det den mest kända och kanske utbredda. Det var det första i sin kategori att integrera fartkamerarapportering. Det intressanta är att varje användare kan hjälpa andra genom att rapportera närvaron av brottsbekämpande tjänstemän som är engagerade i hastighetsdetektering. Det är också bland de mest lägliga när det gäller att rapportera olyckor, pågående arbeten och inbromsningar, och rekommenderar ett snabbare alternativ. Och det är det helt och hållet fri.

Den andra kallas TomTom Go Navigation. Tillverkad av den berömda tillverkaren av satellitnavigatorer, den kan rapportera fasta och mobila fartkameror samt beräkna medelhastigheten i närvaro av handledare.

Radarbot är en ren fartkameraapp som signalerar dess närvaro. Det finns två versioner, en gratis och den andra betald. Även med detta är det möjligt att rapportera faror eller fartkameror i realtid.

Inte för länge heller Google kartor har integrerat rapporteringen av fartkameror. För de fasta är det automatiskt och uppdaterat, medan det för de mobila anförtros användarnas indikationer i realtid.

Slutligen finns det en mycket specifik app Fasta och mobila fartkameror. Det är bland de mest kompletta eftersom det inte bara erbjuder en databas över 30 länder, men inkluderar även trafikljuskameror och handledare. För att eliminera reklam kan du köpa premiumversionen för 2,99 €.

Mycket användbara dessa är applikationer som bör följa med varje resa vilket gör det säkert. Dessutom är några av dessa appar redan kompatibla med Apples Android Auto och Car Play. Uppenbarligen förblir försiktighet och uppmärksamhet väsentliga och nödvändiga.

Relaterade Artiklar

Back to top button