Fartkameror: adjö till höga böter tack vare dessa Android-appar

De gömmer sig på de mest osannolika och oväntade platserna, de är alltid redo att ta superspontana bilder av dig. Vi pratar om Fartkameror. Gatornas “paparazzi” har fångat förare oförberedda i åratal och medfört obehagliga böter. Efter otaliga pengar som spenderats på distraktioner och fortkörning landar de äntligen app som varnar dig om förekomsten av hastighetsmätare.

Fartkameror: de 5 apparna som kommer att förändra ditt liv

Innan du fortsätter att läsa, kom alltid ihåg att köra ansvarsfullt och förebyggt, för att minimera risken för böter eller risk för olyckor. Det är dags: här är de 5 fartkameraapparna fri tillgänglig på Play Butik.

  1. Google kartor. Först i rankingen är den berömda navigatören som i flera år har stöttat oss på de svåraste vägarna och hjälper oss att komma fram säkert till destinationen. Detta lade dock till en ny funktion som kan rapportera förekomsten av fartkameror. Den känner också av stationerna på rutten fastmen tack vare användarnas indikationer i realtid, även de möbel.
  2. Waze. För att följa naturligtvis finner vi detta social satellitnavigator, ärkefiende till Google Maps. Den är också kapabel till upptäcka pågående arbeten, trafik, trafikolyckor samt fasta och mobila fartkameror inklusive kontrollpunkter.
  3. TomTom GO Navigation. Denna app är mycket lik de tidigare, men den har ytterligare en funktion: när du surfar, i närvaro av handledare anger också medelhastighet upptäckt.
  4. Fasta och mobila fartkameror. Nu börjar listan över “betalda” appar. Detta är en gratis app, men om du vill eliminera annonsering kommer det att krävas en betalning på 2,99 euro.
  5. Radarbot. Den kommer också med en annonsfri premiumversion till en kostnad av 5,99 €.

Relaterade Artiklar

Back to top button