Fantasy football på Facebook: här är det trevliga spelet som upptäckts i det sociala nätverket

Fantasy fotboll FacebookEtt slags Fantasy fotboll digital upptäcktes inom den sociala applikationen Facebook. Vi pratar om den sk Facebook fantasyspel, svarande i namnet på en funktion för tillfället begränsad territoriellt till Kanada och USA och tillgänglig för både Android- och iOS-enheter. Tanken är att ge användarna ett enkelt och gratis verktyg för sportunderhållning. Låt oss ta reda på vad det erbjuder.

Facebook Fantasy Games: här är den sociala fantasy-fotbollen

Vi kan kalla dem FantaSport de nya spelen som finns tillgängliga inom Menlo Parks sociala ekosystem. Det kommer därför att bli fler spel, varav det första är Pick & Play Sports, vars syfte är att träffa rätt resultatet av en match eller vissa händelser som kan inträffa. Den som gissar får poäng och bonusar som kommer att delas ut då och då till de som gissar fler resultat i följd.

För framtiden finns det ytterligare varianter av samma spelidé med en formel som tillämpas på dokusåpan Survivor som gör att du kan ta reda på vem som kommer att lämna och vem som kommer att vara kvar, för att kunna skapa ett team av deltagare att stödja. Ytterligare nyheter kommer att motsvara Vinstsvit i La Liga med sammanställningen av en virtuell biljett med syftet att gissa så många förutsägelser som möjligt.

Det intressanta med det är att användare kommer att kunna skapa sina egna virtuella ligor bjuda in deltagare offentligt eller privat och använda de verktyg vi alla känner för att hantera användargrupper. Det kommer att finnas en knapp för det första spelet, en för att se statistik och rankningar samt olika och ytterligare digitala verktyg.

Vi vet ännu inte om och när denna Facebook-funktion kommer till Italien. Under tiden berätta vad du tycker om detta ny Fantasy Football.

Relaterade Artiklar

Back to top button