Fantastiska erbjudanden hela november från ljudexperten Teufel

Ljudexperten Teufel ger mycket intressanta tips under hela november månad. Hörlurar, bärbara högtalare eller hemmabio, du kommer att hitta något som passar dig genom att investera i kvalitetsmodeller till mer än rimliga priser. Det är en bra tid att få ett försprång på julhandeln eller att ge dig själv en välförtjänt present på Teufel!

Teufel Boomster © Teufel

Kampanjerbjudanden att ta del av:

  • Real Blue NC trådlösa hörlurar för €129,99 istället för €229,99
  • Ultima 40 5.1 hemmabio för 699,99 € istället för 999,99 €
  • Den nomadiska hägnet Boomster för 239,99 € istället för 349,99 €
  • L’Airy True Wireless för 99,99 € istället för 149,99 €

Teufel är ett utmärkt tyskt varumärke som specialiserat sig på tillverkning av ljudutrustning sedan 1979. Det har åtagit sig att marknadsföra sina skapelser själv, särskilt för att inte höja priserna i onödan för konsumenten. Så du hittar inte Teufel-produkter någon annanstans än hos Teufel! Lyckligtvis har sajten planerat för det eftersom allt är tydligt och visas på franska. Varumärket kräver inget ekonomiskt deltagande för leveransen och utskicket sker dagen efter beställningen (om det är en arbetsdag förstås). Observera att alla varor kan testas i 8 veckor och sedan returneras kostnadsfritt om de inte är lämpliga!

Fyra produkter fångade särskilt vår uppmärksamhet, men många andra kampanjer pågår på Teufel-sajten, tveka inte att ta en titt!

Real Blue NC trådlöst headset

teufel blå nc hjälm

Real Blue NC trådlösa hörlurar för 129,99 € hos Teufel

Vi inleder det här urvalet helt tillägnat Teufel-artiklar med det mest imponerande erbjudandet: det här låter dig dra nytta av en gigantisk kampanj på -43% på det ursprungliga priset. Vanligtvis säljs för 229,99 euro, Real blue NC trådlösa hörlurar är nu tillgängliga för endast 129,99 euro! Dessutom är det inte vilken modell som helst eftersom detta avancerade Bluetooth-headset är utrustat med ett avancerat brusreduceringssystem för lugnt lyssnande under alla omständigheter. Den levererar skarpt, klart HD-ljud, även när volymen är uppskruvad. Välkonstruerad och lätt, den kan bäras i timmar utan att förlora komfort. Detta headset har en batteritid på 60 timmar och laddas snabbt. Att svara på samtal eller hantera din musik görs enkelt tack vare de diskreta integrerade kontrollknapparna. Enheten är kompatibel med Google Assistant som med Siri.

Ultima 40 5.1 hemmabio

Ultima 40 5.1

Ultima 40 5.1 hemmabio för 699,99 € på Teufel

Den magnifika hemmabioanläggningen med sina Ultima 40 Surround 5.1-högtalare är en del – för vår största lycka – i detta urval av produkter som drar nytta av en betydande prissänkning. Vanligtvis säljs för nästan 1000 euro (999,99 euro för att vara mycket exakt), ljuduppsättningen signerad Teufel är nu tillgänglig för endast 699,99 euro! Ett fynd att inte missa om du letar efter en kraftfull hemmabio som också är tilltalande för filmfantaster, musikälskare eller spelare. De olika elementen arbetar i perfekt symbios för att återge ett ljud som är både djupt och utan distorsion, men också med felfri klarhet och precision och samtidigt som de lokaliserbara ljuddetaljerna framhävs. Väldesignad och mycket chic, denna hemmabio passar lätt in i din interiör, oavsett om du monterar den på väggen eller placerar den på en hylla.

Den nomadiska Boomster-högtalaren

teufel boomster högtalare

Boomster bärbara högtalare för 239,99 € hos Teufel

Den bärbara högtalaren designad, tillverkad och såld av Teufel, ger upphov till Boomster, denna klassiska enhet med retrocharm som kommer att spela musik med ett ljud som har allt modernt! Enheten har gjorts om på allvar för att erbjuda en ny generation version av de mest tillfredsställande. Allt med Boomster har designats för både inomhus- och utomhusbruk, från dess Bluetooth DAB+/FM-stereosystem till dess solida konstruktion (den är också IPX5-certifierad). Du kan njuta av 8 timmars batteritid genom att justera ljudvolymen till standardnivån på dess haptiska knappar. Välutrustad, den har AUX- och USB-ingångar, en liten bildskärm och en fjärrkontroll. Boomster finns tillgänglig för 239,99 euro istället för 349,99 euro, vilket motsvarar en sänkning på 110 euro. Om kursen inte skulle stiga igen under månaden, akta dig för lager som snabbt kan ta slut!

The Airy True Wireless för 99,99 € hos Teufel

Luftig True Wireless Teufel

The Airy True Wireless för 99,99 € hos Teufel

Vi avslutar detta urval av de bästa Teufel-erbjudandena för tillfället med detta par hörlurar nära perfektion: Airy True Wireless. Paret säljs för 99,99 euro istället för 149,99 euro, vilket är en stor besparing som motsvarar en tredjedel av utgångspriset. Med en total autonomi på 25 timmar för 6 timmars oavbruten lyssning och en laddningstid på 15 minuter i en timme, kommer dessa små underverk att följa dig överallt för att leverera oklanderligt ljud. HD-neodymiummagnetsystemet höjer verkligen ljudkvaliteten hos dessa annars mycket bekväma hörlurar. Deras sobra men eleganta utseende är en extra tillgång som har övertygat oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button