Fantastic Beasts: Dumbledore’s Secrets visas i ny trailer


Efter en första trailer för några veckor sedan som aptitretare avslöjas den tredje delen av Norbert Scamanders äventyr längre i en ny trailer.

2022 kommer att bli ett stort år för Harry Potter-serien. Efter dokumentären som HBO Max och Salto föreslagit, Harry Potter: Återvänd till Hogwartssom samlade en stor del av sagans rollbesättning, är det avknoppningens tur Fantastiska vidunder att erbjuda oss sin tredje del.

Magi, action, tragedi… och några varelser här och där

Fortfarande skriven av JKRowling men den här gången ackompanjerad av manusförfattaren Steve Kloves, på jobbet med sju av de åtta Harry Potter-filmerna, Fantastic Beasts: Dumbledore’s Secrets kommer att berätta om fortsättningen av kampen för den unge trollkarlen Norbert Scamander med hjälp av den välkände professorn Albus Dumbledore mot Grindelwald, en svart magiker fast besluten att provocera fram ett världskrig mellan trollkarlar och mugglar.

Filmen borde ge oss några svar på frågorna som ställs av epilogen till det andra opuset och i synnerhet angående härkomsten till den plågade trollkarlen Clarence, som gradvis avslöjar sig själv som den centrala karaktären i denna nya saga. Vi borde äntligen se några magiska varelser, för att inte förneka titeln, även om de har blivit mer av en förevändning sedan den andra opusen.

Affisch Fantastic Beasts: Dumbledore's Secrets © Warner Bros. Pictures

Den här nya trailern visar oss mer i detalj hur karaktären Grindelwald, nu tolkad av Mads Mikkelsen för att ersätta Johnny Depp, knuffad till utgången efter sina juridiska motgångar.

Fantastic Beasts: Dumbledore’s Secrets kommer att släppas på franska biografer onsdagen den 14 april 2022. För att vänta har Warner Bros. Pictures också avslöjat den sista affischen för filmen.

Källa: Warner Bros. Pictures

Relaterade Artiklar

Back to top button