Fånga flera innehåll till urklipp med ClipAngel för Windows 10

Urklippsfunktion i Windows 10 har inte förändrats mycket sedan den introducerades och detta kan vara ett problem för många avancerade användare. Du förstår, det är inte möjligt att kopiera flera stycken text och spara dem i urklipp för framtida bruk. Nu kanske du undrar om det finns ett sätt att kringgå detta problem. Tja, ja, ja, du kan, men tänk på att du måste ladda ner en gratis programvara för urklippshanterare från tredje part. Den vi diskuterar idag heter klippängel och att döma av våra dagars användning måste vi säga att det fungerar ganska bra.

ClipAngel Clipboard Manager-programvara(ClipAngel Clipboard Manager) för Windows

Detta program tillhör klassen Clipboard Manager. Den fångar många urklippsobjekt och låter användaren välja och klistra in ett av dem i vilket program som helst. Inspirerad av kamrater: ClipDiary , Dito , AceText . Main(Huvud)prioriteringar: användbarhet, kompatibilitet, tillförlitlighet.

Vi kommer att diskutera följande punkter:

  1. Lägg till innehåll till urklipp
  2. Lista
  3. Klämma
  4. inställningar

1]Det enkla sättet Lägg till(Lägg till) innehåll till urklipp

Det finns inget att lära här, om jag ska vara ärlig. Bara(Bara) lägg till saker på samma sätt som du alltid gjorde när du använde standardfunktionen för urklipp i Windows 10 .

Markera(Markera) orden du vill lägga till klippängel , Högerklicka(högerklicka) och välj ” Kopiera”. (Kopiera) Alternativt kan du markera ord och sedan trycka på CTRL-C att kopiera så ser du omedelbart objekten i appen.

2]Lista

Detta avsnitt låter användaren hantera listan över objekt i fönstret. Härifrån kan folk flytta föremålet upp på övervåningen efter användning. Dessutom kan du manuellt flytta ett element uppåt eller nedåt när som helst.

När det kommer till filtrera(Filtrera) efter datum, detta är en annan bra funktion som vi ofta använder innan vi rensar vår historik. När du klickar på den kommer du att se en kalender där du kan filtrera och visa bara de objekt du vill se.

Om du nu vill ta bort alla dina objekt, klicka “Ta bort alla omarkerade(Radera alla icke-favoriter) » . Detta tar bort alla objekt från listan förutom de du har lagt till i dina favoriter. Om du vill markera ett objekt som en favorit klickar du på det Högerklicka(högerklicka) och välj ” Markera som favorit(Markera som favorit) » .

Listalternativet är fyllt med saker du kan göra, så undersök det noggrant innan du går vidare.

3]Klipp

Det här avsnittet är också ganska rikt på funktioner, så ta dig tid att bläddra igenom det. Härifrån kan du också markera objekt som favoriter, så det finns ett annat alternativ. Den har också möjlighet att ta bort objekt en i taget.

Om du vill hitta ett element kan du också göra det direkt från ” Klämma(Klipp)”, inga problem. I det här avsnittet kan användaren göra mycket. Därför uppmanar vi dig att ta en titt.

4]Inställningar

Om du hellre vill redigera snabbtangenten så att den passar din stil, så här gör du. Människor kan till och med kopiera text från vilket fönster som helst, även om det inte är något vi använder ofta.

Standard clipangel automatiskt(ClipAngel) söker efter de senaste uppdateringarna. Du kanske inte är intresserad. Därför finns det ett alternativ att stänga av den. Dessutom startar inte programmet automatiskt när Windows 10 startar, utan detta kan ändras med ett enkelt klick.

I allmänhet fann vi det klippängel är det mest kraftfulla urklippsverktyget vi någonsin har använt och det säger mycket. Varsågod och ge det ett försök för vi är säkra på att du inte kommer att bli det minsta besviken. Du kan ladda ner klippängel gratis direkt från Sourceforge-webbplatsen.

Urklippsfunktionen på Windows 10 har inte förändrats mycket sedan den blev en grej, och det kan vara ett problem för många avancerade användare. Du förstår, det är inte möjligt att samla flera textstycken och spara den i urklipp för framtida bruk. Nu kanske du undrar om det finns något sätt att komma runt problemet. Jo, ja, det kan du, men kom ihåg att du måste ladda ner en gratis programvara för urklippshanterare från tredje part. Den vi diskuterar idag heter klippängeloch från våra dagars användning måste vi säga att det fungerar ganska bra.

ClipAngel Clipboard Manager programvara för Windows

Detta program tillhör klassen “Clipboard Manager”. Den fångar många urklippsobjekt och låter användaren välja och klistra in ett i vilket program som helst. Inspirerad av analoger: ClipDiary, Ditto, AceText. Huvudprioriteringar: användbarhet, kompatibilitet, tillförlitlighet.

Vi kommer att diskutera följande punkter:

  1. Lägg till innehåll i klippbordet
  2. Lista
  3. klämma
  4. inställningar

1]Lägg till innehåll till urklipp på det enkla sättet

ClipAngel Clipboard Manager programvara för Windows

Det finns inget att lära här, om jag ska vara ärlig. Lägg bara till saker på samma sätt som du alltid har gjort när du använder standardfunktionen Urklipp i Windows 10.

Markera orden du vill lägga till klippängel, Högerklickavälj sedan Kopiera från menyn. alternativt kan du markera orden och sedan välja CTRL-C att kopiera, och direkt ser du objekten i applikationen.

2]Lista

Detta avsnitt låter användaren styra listan över objekt i fönstret. Härifrån kan folk få ett föremål flyttat till toppen efter användning. Dessutom kan du manuellt flytta ett objekt uppåt eller flytta det nedåt när som helst.

När det kommer till kritan filtrera efter datum är detta en annan bra funktion som vi brukar använda ofta innan vi rensar vår historik. När du klickar på den kommer du att se en kalender, där du kan filtrera och bara visa de objekt du vill se.

Nu, om du vill ta bort alla dina objekt, klicka på Ta bort alla icke-favoriter. Om du gör detta tar du bort alla objekt från listan utanför de som du har favoritmarkerat. Om du vill markera ett föremål som en favorit, Högerklicka på den och välj sedan alternativet som säger Markera som favorit.

Listalternativet är fyllt med saker du kan göra, så ge det en grundlig genomgång innan du går vidare.

3]Klipp

Det här avsnittet är också ganska rikt på funktioner, så ta dig tid när du går igenom det. Härifrån kan du också markera objekt som favorit, så det finns ett annat alternativ. Möjligheten att radera objekt en i taget finns också här.

Dessutom, om du vill söka efter ett objekt, kan du göra det direkt från klippsektionen, inga problem. Det finns en hel del som användaren kan göra från det här avsnittet. Därför rekommenderar vi att du kollar upp det.

4]Inställningar

Om du föredrar att redigera snabbtangenten så att den passar din stil, så är det här du får det gjort. Människor kan till och med välja att kopiera text från vilket fönster som helst, även om det inte är något vi skulle använda ganska ofta.

Som standard söker ClipAngel automatiskt efter den senaste uppdateringen. Du kanske inte är intresserad av detta. Därför finns möjligheten att stänga av den. Dessutom startar inte programmet automatiskt när Windows 10 startar upp, men detta kan ändras med ett enkelt musklick.

Sammantaget fann vi att ClipAngel är det mest kraftfulla urklippsverktyget vi någonsin har använt, och det säger mycket. Fortsätt och ge det ett försök för vi är säkra på att du inte kommer att bli besviken, inte ett dugg. Du kan ladda ner ClipAngel direkt från Sourceforge gratis.

Relaterade Artiklar

Back to top button