Fall för denna Seagate Firecuda 530 1 TB SSD-kompatibel PS5 i Star Wars-färger

Den här helgen kan du hitta en utmärkt kampanj på en 1 TB Seagate FireCuda SSD, kompatibel med PS5, med en kylfläns som tar upp designen av Beskar, en metall som finns i The Mandalorian-serien.

Seagate Firecuda 530 Star Wars © Seagate

Seagate FireCuda 530 SSD är ett lagringsutrymme, här på en terabyte, som erbjuder utmärkta läs-, skriv- och överföringshastigheter och som dessutom är kompatibel med PlayStation 5.

Seagate FireCuda 530 i ett nötskal:

  • 7300 MB/s skriv
  • 6000 MB/s läst
  • PS5-kompatibel utan extra kostnad

Seagate FireCuda 530 1TB Beskar Edition SSD är en produkt som vanligtvis kostar €229, men du kan undantagsvis beställa den för endast €138,79 idag.

Hitta Seagate FireCuda 530 1TB för 138,79 € på Amazon

En minskning som inte har något att avundas de franska dagarna

Med denna betydande kampanj på Seagate FireCuda 530 1 TB intern SSD, förutom färgerna i Star Wars och The Mandalorian-serien för fans, är det en gyllene affär för dig.

Tills nyligen hade PS5-kompatibla SSD-enheter svårt att sänka priserna. Men saker och ting förändras, och om konsolen fortfarande är slut i lager (dess pris har till och med ökat med €50), och modellen som presenteras ovan är nu bara €138,79 istället för €229.

En utmärkt SSD för PC och konsol

Seagate FireCuda 530 1 TB är en utmärkt SSD, oavsett om det gäller din PC eller din PlayStation 5. Det är sant att vi ofta lyfter fram det senare men vi får inte glömma att det framför allt är en produkt avsedd för datorer.

Med sina läs- och skrivhastigheter på 7300 respektive 6000 MB/s kommer den att göra din maskin hyperkraftig och eliminera praktiskt taget alla start- och laddningstider.

För popkulturfans ser den också ut som beskar, en metall som är mycket populär bland den mandaloriska karaktären i serien med samma namn.

Och, som vi sa, den är direkt utrustad med en kylfläns så att den kan bevaras, speciellt om du kopplar in den till en PS5.

Seagate Firecuda 530 1TB Beskar © Seagate

Hitta Seagate FireCuda 530 1TB för 138,79 € på Amazon

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att konsultera vårt fullständiga test av Seagate FireCuda 530 SSD.

Jämför med de bästa SSD:erna för tillfället

Om du funderar på att köpa en SSD, oavsett om det är en M.2-modell som Seagate FireCuda 530, eller en 2.5″, kan du använda den jämförande guiden som finns på Clubic.

Relaterade Artiklar

Back to top button