Fakturaexpert: Gratis programvara för faktura, lager och fakturering för Windows

Företagsägare tenderar att ha sätt att hålla jämna steg med fakturering av alla slag, särskilt om de har flera anställda och viktiga lagerbehov. I en sådan situation krävs en bra faktureringsplattform, så med det i åtanke kommer vi att prata om Fakturaexpert . Invoice Expert Lite – det är gratis programvara för fakturering, inventering och fakturering (Faktureringsprogramvara)för(Faktura) liten och(Inventering) medelstora företag.

Förmodligen den viktigaste aspekten Fakturaexpert är det faktum att det är gratis att använda och funktionerna är mer än tillräckligt för proffs och för dem som gör affärer på egen hand.

Expertutvärdering av fakturan

Från vår korta användning har vi förstått att det här programmet har förmågan att förenkla dina faktureringsbehov på flera sätt. Om du vill spara värdefull tid och pengar är chansen stor att du bör överväga att testa att köra denna programvara snart.

Gratis faktureringsprogram konton(Faktura) , lager(Inventering) och fakturering för (Fakturering)Windows

för det första(För det första), programmet är lätt att ladda ner på grund av storleken på mindre än 25 MB. Installationen är också ganska snabb eftersom det tog oss mindre än en minut att installera och köra den på vår dator. Beroende på kraften i ditt system kan denna fas vara snabbare eller långsammare.

Nu när programvaran är installerad och igång kommer du att uppmanas att lägga till din företagsprofilinformation som den kommer att visas på din faktura. Dessutom kräver verktyget att du väljer en mall, så välj den mall som passar dina behov bäst och klicka på ” Ytterligare(Nästa) ” .

Om du har en företagslogotyp kan du lägga till den om du vill och sedan slutföra denna uppgift genom att välja ” Redo(Avsluta) ” .

Användargränssnitt(Användargränssnittet)

Efter att ha slutfört den första installationen kommer du att mötas av ett mycket enkelt användargränssnitt. Det snabbmeny(Snabbmeny) som standard och du kommer sannolikt att använda den mer än full meny(fullständig meny).

Snabb meny(Snabbmeny) är för enkel fakturering och full meny(Full Menu) är för när du vill göra något mer komplext.

Hur man skapar ett konto(Hur man skapar en faktura)

Kontoexpert

Att skapa en faktura är ganska enkelt och tar inte mer än fem minuter. Bara(Bara) tryck på knappen Lägg till konto(Lägg till faktura)” och vänta tills ett nytt fönster visas. I ett nytt fönster måste du lägga till information om klienten och kontot. Under dessa alternativ måste du lägga till fakturaelement.

Klick ” Lägg till element(Lägg till objekt)”, men vänta, ett felmeddelande visas. Det står att du måste ha ett löpande konto innan du går vidare. För att göra detta, klicka på knappen ovan med inskriptionen ” Lägg till/uppdatera faktura “, välj sedan ” Lägg till element(Lägg till vara) ” .

När du är klar med att lägga till information om objektet klickar du på ” Uppdatera objekt(Uppdatera objekt)” och stäng fönstret.

Det sista steget att ta här är att skriva ut eller maila fakturan till vem som helst.

inställningar(Inställningar)

I huvudmenyn har vi en knapp ” inställningar(Inställningar) ”, klicka på den. Ett nytt fönster kommer upp med många alternativ att välja mellan. Användare kan redigera företagsinformation, ändra valuta, lägga till skatter, hantera anställda och mer.

Om så önskas kan du dessutom säkerhetskopiera databasen, uppdatera och ladda om inställningarna.

När allt är klart, stäng fönstret och gå vidare.

Dom(Dom)

På det stora hela tycker vi det Fakturaexpert är ett kraftfullt verktyg som är mer än tillräckligt för alla dina faktureringsbehov. Användargränssnittet är inte flashigt, vilket gör att det här programmet kan användas i professionella miljöer utan att se malplacerat ut. Ladda ner Invoice Expert(Ladda ner Fakturaexpert) direkt här(här) från den officiella webbplatsen. Lättvikt(Lite) versionen är gratis.

Företagsägare tenderar att ha sätt att hålla jämna steg med fakturering av alla slag, särskilt om de har flera anställda och viktiga lagerbehov. I en sådan situation krävs en bra faktureringsplattform, så med det i åtanke ska vi prata om Fakturaexpert. Invoice Expert Lite är en gratis programvara för faktura, lager och fakturering för små och medelstora företag.

Den förmodligen viktigaste aspekten av Invoice Expert är det faktum att det är gratis att använda, och funktionerna är mer än tillräckligt för proffs och för dem som driver ett företag på egen hand.

Recension av fakturaexpert

Från vår korta användning har vi förstått att det här programmet kan förenkla dina faktureringsbehov på mer än ett sätt. Om du vill spara dyrbar tid och pengar, är chansen stor att du bör överväga att testa denna programvara inom kort.

Gratis programvara för faktura, lager och fakturering för Windows

För det första är programmet lätt att ladda ner på grund av att storleken är under 25 MB. Installationen går också ganska snabbt eftersom det tog mindre än en minut för oss att få igång den på vår dator. Beroende på kraften i ditt system kan denna fas vara snabbare eller långsammare.

Nu, när programvaran är igång, kommer du att bli ombedd att lägga till din företagsprofilinformation eftersom den kommer att visas på din faktura. Dessutom kommer verktyget att kräva val av en mall, så välj den mall som bäst passar dina behov och träffar Nästa.

Om du har en företagslogotyp kan du lägga till om du vill, avsluta sedan denna uppgift genom att välja Avsluta.

Användargränssnittet

När du har slutfört den första installationen kommer du att mötas av ett mycket enkelt användargränssnitt. Detta är standard Snabbmenyoch chansen är stor att du kommer att använda det oftare jämfört med Fullständig meny.

Snabbmenyn är designad för grundläggande fakturering, medan den fullständiga menyn är till för när du vill göra något avancerat.

Hur man skapar en faktura

Fakturaexpert

Att skapa en faktura är ganska enkelt och bör inte ta mer än fem minuter att slutföra. Klicka bara på Lägg till faktura och vänta tills ett nytt fönster visas. I det nya fönstret måste du lägga till kund- och faktureringsinformation. Under dessa alternativ måste du lägga till artiklarna på fakturan.

Klicka på Lägg till vara, men vänta, det finns ett felmeddelande. Det står att du måste spara den aktuella fakturan innan du går vidare. För att göra detta, klicka på knappen ovan som säger Lägg till/uppdatera fakturavälj sedan Lägg till vara om igen.

När du är klar med att lägga till objektets information klickar du på Uppdatera objektstäng sedan fönstret.

Det sista steget att göra här är att antingen skriva ut eller maila fakturan till vem som helst.

inställningar

På huvudmenyn har vi inställningar knappen, klicka på den. Ett nytt fönster dyker upp med massor av alternativ att välja mellan. Användare kan redigera företagsinformation, ändra valuta, lägga till skatter, hantera anställda och mycket mer.

Inte bara det, men om du skulle välja är det möjligt att säkerhetskopiera databasen, uppdatera och ladda om inställningarna.

När allt är klart, stäng fönstret och gå vidare.

Dom

Sammantaget tycker vi att Invoice Expert är ett kraftfullt verktyg som är mer än bra nog för alla dina faktureringsbehov. Användargränssnittet är inte flashigt, vilket innebär att det här programmet kan användas i en professionell miljö utan att se malplacerad ut. Ladda ner Invoice Expert Right här från den officiella webbplatsen. Lite-utgåvan är gratis.

Relaterade Artiklar

Back to top button