Facebook-portalen + kostar mindre än €300 just nu hos Cdiscount

Oavsett om det är för dina personliga eller affärsmässiga behov, kommer en fantastisk webbkamera alltid väl till pass. Den imponerande Facebook-modellen erbjuder för närvarande ett bra pris på Cdiscount.

facebook portal

Facebook Portal+ är faktiskt tillgänglig för mindre än 300 € på den berömda handelssidan tillverkad i Frankrike.

Facebook-portalen+ i ett nötskal

  • En 14″ skärm bara för din kommunikation
  • Definitionen på 2160 x 1440 pixlar är rik på detaljer
  • Kompatibilitet med Alexa-assistenten

Facebook Portal+ är tillgänglig för 299,00 € och är därmed mer tillgänglig. Det här är rätt tillfälle att dra nytta av det och upptäcka den här webbkamerans fulla potential för dina videosamtal.

Webbkameran Facebook Portal+ för 299,00 € på Cdiscount

Den billiga Facebook smarta webbkameran just nu på Cdiscount

Det låga priset som för närvarande möter på Facebook Portal+ är inte den enda tillgången att komma ihåg från plattformen. Cdiscount erbjuder också solida ytterligare fördelar.

Webbplatsen erbjuder sig att ta tillbaka en av dina gamla enheter, vilket gör att dina produkter som blivit föråldrade blir av. Förutom leverans inom 48 timmar har du även möjlighet att betala in 4 x €76,53. Andra betalningsmöjligheter väntar på nöjda ägare av Cdiscount-kortet.

Äntligen kan du försäkra din smarta webbkamera med en brottsgaranti från bara 18,99 €.

Facebook Portal+: en 14″ webbkamera för alla dina samtal

Denna avancerade webbkamera designad av Facebook har många strängar till sin båge. Dess främsta attraktion kommer först från dess 14-tumsskärm. Extremt generös för en enhet i denna kategori, den lovar perfekt synlighet för dina samtalspartner under dina videokonferenser, även med många människor.

Portal+ är 31,28 cm hög och 17,4 cm bred. Det är därför en relativt stor apparat. Tillverkaren har dock strävat efter att skapa en sober produkt, lätt att sätta in i en dekoration. Förutom en kontrollerad tjocklek (endast 7,35 mm) ingår en textilklädd fot.

Wi-Fi och Bluetooth-kompatibel, ansluter maskinen enkelt till dina mobila enheter. Installationen är automatisk så att du kan börja använda den direkt. Portal+ är också kompatibel med Alexa, Amazons röstassistent. Utöver applikationer som bildhantering eller internetsurfning har webbkameran tillgång till 17 andra applikationer. Bland dem finns Amazon Prime Video, Zoom och BFMTV.

Webbkameran Facebook Portal+ för 299,00 € på Cdiscount

Webbkameror: vilken är bäst?

Vänta inte med att upptäcka den fulla potentialen hos Facebook Portal+. Som sagt, andra webbkameror är lika bra.

Om det behövs hjälper vår jämförelse dig att välja de bästa HD-webbkamerorna.

Relaterade Artiklar

Back to top button