Facebook och Instagram kan betala: här är den nya varningen

Bland de mest utbredda mediefenomenen är säkert de berömda sociala nätverken av Facebook och Instagram, både organiserad och förvaltad av Mark Zuckerbergs personlighet. Grundaren av plattformarna har verkligen inte förlorat en möjlighet att gynnas av användarnas ilska som tydligen snart kommer att tvingas acceptera de nya användarvillkoren. Underlåtenhet att följa det senare kan resultera i betalningsbegäran för användning utanför den ålagda policyn. Här är vad som irriterar användarna just nu.

Facebook och Instagram kunde få betalt: ilska över envägsbeslutet

Ett beslut markant orienterat mot en enda riktning som mognade av kolossen Menlo Park mot dess många användare. Enligt de senaste nyheterna verkar det som att iOS-versionerna skulle peka mot det absoluta samtycke till positionens data, i avsaknad av vilket användaren skulle kunna ådra sig stränga användningsvillkor. I synnerhet avslöjar betaversionen av iOS 14.6 konturerna av ett meddelande som inte lämnar något utrymme för åsikter:

Facebook svarar på sin personliga blogg och säger att detta bara är ett slags pedagogiskt meddelande som ger stöd för användare att bli medvetna om den transparenta informationen om behandlingen av personuppgifter. Instagram kommer också att visa ett liknande meddelande med möjlighet till använda det gratis samtidigt som det tysta godkännandet av de förutsedda samtyckena.

De närmaste dagarna kommer att vara avgörande för att bli medveten om denna nya användningspolicy. Vad tycker du om det? Utrymme för kommentarer.

Relaterade Artiklar

Back to top button