Facebook Messenger Soundmojis: En steg-för-steg-guide om hur man använder

Facebook introducerade Soundmoji-funktionen för Messenger-användare tidigare denna månad. Funktionen, som namnet antyder, erbjuder ljud tillsammans med emojis för att lyfta konversationen mellan vänner. Olika typer av Soundmojis har gjorts tillgängliga inklusive prutt, trummor, skratt, fiol, spöken, chock, kyssar och mer. Soundmojis är i grunden nästa nivå emojis som låter dig skicka korta ljudklipp tillsammans i en Messenger-chatt. De är nu en del av det mediainnehåll som användare kan skicka till sina vänner på Facebook Messenger och sitter bredvid alternativ som klistermärken, GIF-bilder och emojis.

Hur man använder Soundmoji på Facebook Messenger

Soundmojis är för närvarande endast tillgängliga på mobilappversionerna av Facebook Messenger, och vi kunde inte hitta dem på Facebook för webben. Användare kan inte skapa anpassade Soundmojis för närvarande, men det skräddarsydda Soundmoji-biblioteket som för närvarande är tillgängligt kommer att uppdateras regelbundet med nya ljudeffekter och kända ljudbitar. Varje ljud representeras av en emoji, som håller de visuella emojis vi alla älskar i spel, samtidigt som ljudet förs in i mixen.

Facebook säger att Soundmojis sträcker sig från klappning, syrsor, trumrullning och onda skratt, till ljudklipp från artister som Rebecca Black och TV-program och filmer som Universal Pictures F9, NBC och Universal Televisions Brooklyn Nine-Nine, och Netflix och Shondalands Bridgerton. För att använda det nya uttrycksverktyget Soundmojis i Facebook Messenger, följ de enkla stegen nedan.

  1. Gå till Facebook Messenger och öppna en chatt dit du vill skicka en Soundmoji.

  2. Klicka på Glad gubbe i chattfältet längst ner för att öppna uttrycksmenyn.

  3. I uttrycksmenyn klickar du på högtalare ikon.

  4. Här kan du förhandsgranska Soundmojis om och om igen innan du bestämmer dig för vilken du ska skicka.

  5. Tryck på Skicka ikon när du har fattat beslutet. Soundmoji kommer att skickas till mottagaren med ljuduppspelningen.


Relaterade Artiklar

Back to top button