Facebook Messenger: Hur lång tid har du på dig att radera ett skickat meddelande?

Du är en av personerna han använder Facebook Messenger att kommunicera? Genom den kan alla över 13 gå med och lägga upp foton, videor, kommentera eller dela information och en mängd olika multimediaelement. Men det är inte det enda, du kan också skicka meddelanden med hjälp av budbärare. Genom chatten kan du inte bara skicka och ta emot information från dina vänner, utan även synkronisera dem för att även ha det klassiska SMS:et.

Men det finns en detalj som väldigt få känner till. Visste du att du kan radera dina meddelanden innan de läses? För att avbryta sändningen av ett meddelande är det nödvändigt att trycka på texten och sedan välja det alternativ vi vill ha: om bara för oss eller även för din mottagare. Hur mycket tid har jag?

Läs vidare för att lära dig mer

För att radera meddelanden från Whatsapp, du har totalt en timme om du vill radera dem för alla. På samma sätt är det på Instagram möjligt att få meddelandet att försvinna utan tidsgränser.

Men i fallet med Facebook Messenger kan du bara ta bort ett meddelande innan de är det efter 10 minuter. Efter denna tid kommer du inte att kunna radera meddelanden du har skickat, varken till en specifik person eller till en grupp. För att radera ett meddelande på Facebook Messenger måste du trycka på texten och radera den. Kom ihåg att du i Facebook Messenger måste välja “ta bort meddelande”.

Läs vidare och följ Tecnoandroid för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste nyheterna och kuriosa om smartphones, teknik, informationsteknik, vetenskap, nyheter och allmän kultur. Många nyheter som inte går att missa kommer under de närmaste dagarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button