Facebook, den senaste uppdateringen introducerar widgets för iOS 16

En av de mest märkbara förändringarna med släppet av iOS 16 är möjligheten för användare att anpassa låsskärmen med i widget. Många apputvecklare, som Facebook, har arbetat med att göra sina egna program redo för iOS 16. Metas egenutvecklade app uppdaterade diskret sin app denna vecka för att inkludera stöd för iOS 16 och widgets för låsskärm. Du kan välja mellan två Facebook-widgets för låsskärm.

Widgeten Födelsedagar i ett ögonkast kommer i två delar storlek. Det första valet är en liten ruta som visar hur många av dina vänner fira deras födelsedagar idag. Det andra valet är en större rektangel med namnen på dina vänner som firar sin födelsedag idag.

Facebook har släppt två nya widgets

Peka och håll ned låsskärmen för se menyn Redigera och klicka sedan på knappen “Anpassa” för att lägga till de nya widgetarna. Du kan sedan trycka på raden där du vill lägga till eller ersätta widgets från detta redigeringsläge. Bläddra sedan igenom appinställningarna och välj Facebook. Du kan sedan bläddra för att se de tillgängliga widgetarna och välja vilken du vill lägga till. När du har valt ditt val, avsluta skärmen Lägg till widget och tryck på Klar för att spara dina ändringar.

Facebook är bara en av flera appar som konkurrerar om en plats på låsskärmen. Många alternativ personalisering, resor, produktivitet, mat, väder, hälsa och widgets musikalisk de är tillgängliga från program som Motivation, TripIt, Pestle och andra. Dessutom sa Google att det kommer att tillhandahålla iOS 16 låsskärmswidgets för viktiga appar, inklusive Sök, Chrome, Gmail, Maps och mer under de kommande veckorna.

Relaterade Artiklar

Back to top button