Facebook återvänder som en applikation för Windows 10: du kan nu ladda ner Facebook Beta

Det var i början av 2020, närmare bestämt i februari, när Facebook meddelade att applikationen för att komma åt det sociala nätverket skulle sluta fungera i Windows 10. Dagar senare försvann applikationen från Microsoft Store och så har vi varit fram till idag, redan i mars 2021.

Från en punkt där Facebook började råda användare att använda webben nu vi har en applikation i Microsoft Store igen som, trots beta, återigen ger tillgång till alla funktioner och möjligheter hos Facebook.

Läs vidare för att lära dig mer

Facebook-inloggningsapplikationen är tillbaka, men med ändringar som inte kan ignoreras. Facebook för Windows 10 är nu en PWA, en progressiv webbapplikation, med allt vad det innebär när det gäller att ta emot förbättringar och uppdateringar. En Facebook-applikation som bland andra förbättringar, har möjlighet att använda både ett mörkt läge (samma som webbversionen) än det traditionella clear-läget.

Facebook-applikationen, tillbaka som PWA, aktiverat för användning i Edge med Chromium-teknik, det är en betaversion, så det kan alltid vara ett problem. I det här fallet rekommenderar de att de har inkluderat någon form av åtkomst för att generera “feedback” genom att välja “Rapportera ett problem” i rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet.

Den nya Facebook-applikationen som du kan ladda ner från den här länken kommer inte att kunna köras på alla versioner av Windows 10. Du måste ha minst Build 19003 eller som är samma, Windows 10 May 2019 Update eller en senare version.

Läs vidare och följ Tecnoandroid för att hålla dig uppdaterad om alla nyheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button