Få en Full HD Logitech-webbkamera och dess stativ till försäljning på Fnac

Logitech C922 HD Pro Stream-webbkameran, tillsammans med sitt stativ, är idealisk för att ge dig ut på dina första streams eller YouTube-videor, till ett mer än överkomligt pris denna måndag på Fnac.

Logitech C922 Pro HD Stream webbkamera © Logitech

Logitech C922 HD Pro Stream-webbkameran filmar dig i Full HD och kan placeras antingen på kanten av din skärm eller på dess stativ för att ge dina tittare en mer original vinkel.

Logitech C922 Pro HD Stream i ett nötskal:

  • Streama i full HD med 30 fps
  • 3 MP kamera
  • 78° diagonalt synfält

Logitech C922 Pro HD Stream-paketet är en modell som kostar 129,99 € på tillverkarens hemsida. Men om du går till Fnac idag kan du beställa den för endast 64,99 €.

Hitta Logitech C922 Pro HD Stream för 64,99 € på Fnac

Halvpris Full HD-webbkamera för streaming

Streaming och YouTube-videor är två olika format med en sak gemensamt: hårdvara. Om du vill vara värd för en Twitch live eller filma dig själv för dina första YouTube-videor, kan du investera i denna Logitech C922 Pro HD Stream-webbkamera. Det kommer att ge dig en utmärkt provkörning.

Om du går igenom den officiella Logitech-webbplatsen kan du beställa den för 129,99 €. Men om du går och tittar på Fnac är den för närvarande tillgänglig för 64,99 € med gratis leverans och snabb hämtning i butik.

Logitech C922 HD Pro: en mångsidig webbkamera

Med denna webbkamera kommer du att kunna skämma bort din passion för multimedia. Med sin 3 Mpx-sensor som kan filma dig i 1080p med 30 bilder/sekund eller 720p med 60 bilder/sekund, är du faktiskt bara ett klick från att öppna din YouTube- eller Twitch-kanal.

Webbkameran ansluts enkelt till din dator via USB. Du måste också ladda ner den kompletterande programvaran som gör att du kan öppna upp nya möjligheter, särskilt när det gäller rendering och färggradering.

Det lilla extra med denna webbkamera är att den kommer med ett stativ så att du kan placera den någon annanstans än ovanpå din skärm. Du kommer alltså att kunna konfigurera din stream/video-inställning som du vill och göra din prägel med denna utrustning.

Logitech C922 Pro HD Stream webbkamera © Logitech

Hitta Logitech C922 Pro HD Stream för 64,99 € på Fnac

Hitta den bästa PC-skärmen som passar din webbkamera

Naturligtvis är webbkameran ett första steg, men du behöver också en bra skärm för att gå med den. Om inte annat för att titta på dina favoritstreamers och YouTubers under bra förhållanden. För det kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic, den hjälper dig att göra rätt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button