Få de nya HD-bakgrundsbilderna för Windows 10 släppta av Microsoft

Och det är att företaget är fullt medvetet om att Microsoft Store måste med åren bli en nervcentrum till vilken de flesta Windows 10-kunder får tillgång till allt möjligt innehåll för operativ system . Börjar logiskt med UWP-appar till ytterligare funktioner för samma programvara, böcker, filmer etc.

Pues bien, haciendo gala de ese objetivo y siendo esta tienda un officiell bevisare igualmente de los tan används pantalla underdelar för Windows 10, firma de Redmond acaba de lanzar una serie de nya paketen de estos para que podamos echar mano de ellos för personalizar notre team. Specifikt talar vi om tre nya högupplösta tapetpaket som tillåter användare att göra det senaste operativsystemet för skrivbordet så personligt som möjligt och passa deras smaker och behov eftersom vi vid många tillfällen tillbringar många timmar om dagen framför våra lag .

Säg det lite i taget systembutik har vuxit, både i funktionalitet och innehåll bland annat, till att samtidigt bli ett stöd för andra plattformulär och funktioner hos företaget självt, såsom integration av tillägg för den inbyggda webbläsaren, kant .

Dagens lansering är därför ytterligare ett bevis på att företaget vill behålla varenda liten sektion av Lagra även om det inte råder någon tvekan om att användare gärna tar emot dessa anpassningskomponenter då och då .

Här är de nya HD-bakgrunderna för Windows 10

Alltså den nya versionen av Microsoft omfattar tre teman Windows 10 annorlunda med mellan 14 och 18 bilder och designad under olika teman faktiskt och för att ge oss en idé är deras namn ” Kaffekonst », « Djur från Yellowstone ” och ” Amazonas regnskog ”, Som du kan ladda ner från dessa samma anslutningar .

Det bör nämnas att även om de erbjuds som teman så är de det tapetpaket och kan bara ersätta tillbakaplanen aktuell, utan ytterligare anpassningsalternativ. Så gå bara till » Konfiguration / Personalisering / Teman att välja en av dessa nya element .

Relaterade Artiklar

Back to top button