Få 200 euro återbetalat för köp av nya OPPO Find X5 Pro

OPPO har precis släppt sitt nya sortiment av smartphones med Find X5 Pro, Find X5. Var och en har allvarliga fördelar och kommer att passa alla användare perfekt, oavsett om de letar efter tillförlitlighet, kraft eller ergonomi. Och från den 24 mars till och med den 30 april, för alla köp av en av dessa smartphones med ett OPPO-skyddstillbehör och/eller en OPPO-ansluten produkt och/eller ett mobilförsäkringsabonnemang, kan du dra nytta av en återbetalning på upp till 200 euro. Ett introduktionserbjudande att inte missa!

OPPO lanserar findx5

OPPO Find X5 Pro och OPPO Find X5: de två nya avancerade smartphones OPPO

Spjutspetsarna i den nya OPPO-serien, Find X5 Pro och Find X5 5G-modellerna är på väg att överskugga konkurrenterna, och den här är mer än konsekvent. Dessa nya smartphones erbjuds för 1 299,90 € respektive 999,90 €. Och om du får dem mellan 24 mars och 30 aprilkommer du att kunna lämna med en återbetalningserbjudande som sträcker sig från 100 till 200 € för ytterligare köp av en ansluten produkt, ett OPPO-skyddstillbehör eller till och med ett mobilförsäkringsabonnemang.

Se erbjudanden OPPO Hitta X5 | upp till 200 € återbetalning hos OPPO

Se erbjudanden OPPO Hitta X5 | upp till €200 återbetalning hos Orange

Se erbjudanden OPPO Hitta X5 | upp till €200 återbetalning hos Fnac

Se erbjudanden OPPO Hitta X5 | upp till €200 återbetalning hos SFR

OPPO Find X5 Pro och Find X5 är sanna tekniska pärlor. De är båda utrustade med MariSilicon X-chippet helt dedikerat till bildbehandling, oavsett om det är för foto eller video. Tack vare det senare kan smartphones ge fler detaljer, förbättra kvaliteten på foton eller till och med kunna bearbeta nattvideor i 4K i realtid.

För fotografering har de båda en bakre trippelsensor med Hasselblad smartphonekamera. Du kan räkna med en vidvinkel och en ultravidvinkel på 50 MP vardera, men även ett teleobjektiv på 13 MP. När det kommer till selfies väntar en helt ny 32MP Sony IMX709 (RGBW)-sensor.

Slutligen, förutom sina stora batterier, är OPPO Find X5 Pro och Find X5 kompatibla med 80W snabbladdning som garanterar att gå från 0 till 100% på bara 34 minuter! Och allt detta i full säkerhet tack vare SUPERVOOC™. En av de säkraste snabbladdningsteknikerna, som garanterar att batteriet kommer att behålla minst 80 % av sin kapacitet efter 1600 laddningscykler, vilket är dubbelströmsstandard.

OPPO Find X5 Pro: årets bästa fototelefon?

oppo hitta x5

Om OPPO Find X5 Pro 5G och OPPO Find X5 5G delar många kvaliteter, måste vi erkänna att Pro-modellen är klart över när det gäller kvaliteten på sina bilder. Sensorerna liknar sin definition, men OPPO Find X5 Pro har några innovationer som gör att den kan placeras bland de bästa fototelefonerna på den nuvarande marknaden.

Se OPPO Find X5 Pro-erbjudandet med 200€ cashback hos OPPO

Se OPPO Find X5 Pro-erbjudandet med 200 € återbetalning hos Orange

Se OPPO Find X5 Pro-erbjudandet med 200 € återbetalning hos SFR

Se OPPO Find X5 Pro-erbjudandet med 200 € återbetalning på Fnac

Bland dessa innovationer finns en optisk stabilisering på fem axlar som gör mirakel både på foto- och videodelen. Inga mer suddiga bilder, allt är extremt tydligt, även rörliga bilder och videor.

Vi noterar också närvaron av en glaslins, inte plast. Denna mer än välkommen förbättring minskar drastiskt
77 % kromatiska aberrationer, ger mer naturlig färgkalibrering.

Slutligen, bland fotoinnovationerna i OPPO Find X5 Pro, låt oss lyfta fram närvaron, på selfiesidan, av en Sony IMX709-sensor som tar in upp till 60 % mer ljus, för fler detaljer och selfies av ännu bättre kvalitet.

Om vi ​​tittar på dess tekniska egenskaper, här är vad vi kan hitta där:

 • För processorn är den utrustad med en Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen1 Octa-core och en frekvens på 3,00 GHz. Den här senaste generationens avancerade processor från Qualcomm är 30 % snabbare än föregående generation. Den är idealisk för de mest energikrävande användningsområdena som spel eller videoredigering och fungerar i osmos med MariSilicon X-chippet för att förbättra bildkvaliteten.
 • GPU:n är en Adreno™ 730 @818MHzvilket är bra för spel och hantering av olika appar.
 • Skärmen visar en diagonal på 6,7″ med en skärm på 3216 x 1440 pixlar, dvs. WQHD+samt en adaptiv uppdateringsfrekvens som sträcker sig från 1 till 120 Hz.
 • Han erbjuder en 256 GB internminne stöds av 12 GB RAMtillräckligt för att enkelt köra alla dina applikationer, och möjligheten att lägga till upp till 7 GB virtuellt RAM-minne för ännu mer flytande.
 • Batteriet har en kapacitet på 5000mAh och är kompatibel med 80W trådbunden och 50W trådlös snabbladdning.
 • Den är kompatibel 5G.
 • Den är vattentät, IP68 certifierad och står därför emot både damm och nedsänkning i vatten.
 • Slutligen har skalet en keramisk beläggning för att underlätta evakueringen av värme och skydda den effektivt.

OPPO Hitta X5 Pro9

Imponerande design, toppskärm, anmärkningsvärd fotokvalitet, mycket snabb laddning och bra batteritid: Oppo Find X5 Pro är särskilt spännande. Om den inte ändras nämnvärt förblir version 12.1 av ColorOS lika effektiv och flytande att använda dagligen.

Vad kan vi skylla på Find X5 Pro för? Inte mycket, i sanning… Vissa kommer att ångra att det interna lagringsminnet är begränsat till “bara” 256 GB. Det är sant att en micro SD-kortplats skulle vara välkommen, eller en version som erbjuder 512 GB eller 1 TB lagring.

Frågan om pris kvarstår. Find X5 Pro, som erbjuds för 1 299 €, är inte billig. Långt därifrån. Är det värt en sådan summa? Vissa kommer att tro inte, eftersom Oppo är ett “kinesiskt varumärke”, devalverat för det. Tvärtom tror vi att Oppo visar innovation genom att utveckla en specifik bildbehandlingsprocessor och genom att ha ett nära samarbete med Hasselblad för fotodelen. För att inte tala om den vackra designen som för Find X5 Pro allt närmare en lyxprodukt.

Mest

 • Bygg kvalité
 • Märklig skärm
 • Foto- och videoprestanda
 • Total kraft
 • Supersnabb laddning
 • Bra autonomi
 • ColorOS 12 fortfarande lika trevlig

De mindre

 • Högt pris, även om det är förståeligt
 • Ingen minneskortplats
 • Ingen 512 GB version

Skärm10

Prestanda9

Autonomi & laddning9

Design & konstruktion10

Foto & video9

1299 €

1299 €

OPPO Find X5-serien eller samlingen av innovativa teknologier från premium smartphones

Med sitt Find X-sortiment, och mer specifikt den senaste Find X5-serien, är OPPO helt klart bland marknadsledarna. OPPO Find X5 Pro 5G- och OPPO Find X5 5G-modellerna är avancerade modeller som inte gör några eftergifter för att kunna erbjuda det bästa. Och OPPO Find X5 Lite 5G är en mellanklass som har tillräckligt för att göra konkurrensen grön med sina tekniska fördelar.

Find X5-serien består därför av tre smartphones gjorda för att hålla och imponera:

 • L’OPPO Hitta X5 Pro 5Gultratopp i sortimentet med sina 12 GB RAM, 256 GB lagringsutrymme och framför allt denna terrängfotofonaspekt möjlig tack vare MariSilicon X-chippet som gör underverk dag och natt.
  Smartphone finns tillgänglig från 24 mars till 30 april med en 200€ återbetalningserbjudande för ytterligare köp av en ansluten produkt, ett OPPO-skyddstillbehör eller till och med ett mobilförsäkringsabonnemang.
 • L’OPPO Hitta X5 5Gtoppen av sortimentet som har lite att avundas sin äldre med sin 120 Hz skärm.Den har 8 GB RAM och 256 GB minne och framför allt ett utmärkt 4800 mAh batteri kompatibelt med 80 W snabbladdning vilket gör att den aldrig stannar oladdade mycket länge.
  Också tillgänglig mellan 24 mars och 30 april med en återbetalningserbjudande denna gång på 100€ för ytterligare köp i OPPO-sortimentet (ansluten produkt, skyddstillbehör eller mobilförsäkringsabonnemang).
 • Slutligen, denOPPO Hitta X5 Lite 5G är överst i instegskorgen. Utbyggbart lagringsutrymme upp till 1 TB och 8 GB RAM, 4500 mAh batteri kompatibelt med SUPERVOOC™ 65W snabbladdning för full laddning på 31 minuter: för 499,90 €, svårt att hitta bättre på marknaden. För alla köp av en OPPO Find X Lite; också dra nytta av €50 återbetalning för köp av ett OPPO-skyddstillbehör, en OPPO-ansluten produkt eller prenumerationen på mobilförsäkring.

Kort sagt, det finns något för alla och alla plånböcker med dessa nya OPPO-smartphones. Och oavsett vilken modell du väljer har du garantin för kvalitet och prestanda.

Se erbjudanden OPPO Hitta X5 | upp till 200 € återbetalning hos OPPO

Se erbjudanden OPPO Hitta X5 | upp till €200 återbetalning hos Orange

Se erbjudanden OPPO Hitta X5 | upp till €200 återbetalning hos Fnac

Se erbjudanden OPPO Hitta X5 | upp till €200 återbetalning hos SFR

Relaterade Artiklar

Back to top button