Extrahera bilder från Word-dokument på ett enkelt sätt

Microsoft Word är en av de vanligaste ordbehandlare på marknaden, men även om det är en bra textredigeringslösning kan det vara slumpartat att hantera bilder i ett dokument. Att välja bilder och spara dem manuellt kan vara en lång och tråkig process, särskilt i stora filer med många sidor.

Lyckligtvis finns det ett litet knep som gör den här processen mycket lättare. Följ stegen nedan för att extrahera bilder från Word-dokument på ett enkelt sätt.

Extrahera bilder från ett Word-dokument

Steg 1.(Steg 1. ) Du behöver någon form av filextraheringsmjukvara. I den här guiden kommer vi att använda 7 zip eftersom det är gratis och allmänt tillgängligt, men du kan använda vilket program du gillar bäst.

Högerklicka(Högerklicka) på dokumentet du vill extrahera bilderna från och extrahera dem till valfri plats.

Vi rekommenderar att du installerar den i Dokument(Dokument) för att göra det lättillgängligt. Du kan också bara välja “Extrahera här(Extrahera här)” om du vill.

Steg 2(Steg 2. ) Bläddra till kassan och du bör se en mapp med samma namn som ditt sparade dokument. Klick(Klicka på) den här mappen för att öppna den.

Steg 3(Steg 3.) Det kan finnas flera interna mappar inuti; den du vill ha heter Ord .

Steg 4(Steg 4. ) Öppna ” Media”.(Media)

Steg 5(Steg 5. ) Inne i mediamappen bör du ha alla bilder från dokumentet på ett bekvämt ställe!

Det finns flera olika sätt att extrahera bilder från ett dokument. Ord , som nästan alla innebär att filtypen ändras på något sätt. Det är dock inte mycket enklare än en process i 5 steg! På bara några minuter av din tid bör du ha en snygg samling av alla media i ditt dokument. Ord . Njut av!

Microsoft Word är en av de vanligaste ordbehandlare på marknaden, men även om det är en bra lösning för att redigera text, kan hanteringen av bilder i ett dokument missas. Att välja ut bilder och spara dem manuellt kan vara en lång och frustrerande process – särskilt i stora filer med många sidor.

Lyckligtvis finns det ett snyggt litet knep som gör processen ganska enkel. Följ stegen nedan för att extrahera bilder från ett worddokument på ett enkelt sätt.

Extrahera bilder från Word-dokument

Steg 1 Du behöver någon form av filextraktionsprogramvara. I den här guiden kommer vi att använda 7 zip eftersom det är gratis och allmänt tillgängligt, men du kan använda vilket program du är mest bekväm med.

Högerklicka på dokumentet som du vill hämta bilderna från och extrahera till en plats som du väljer.

Vi rekommenderar att du ställer in den Dokument för att göra det lättillgängligt. Du kan också bara välja Extrahera här om du vill.

Steg 2 Gå till utvinningsplatsen och du bör se en mapp med samma namn som ditt sparade dokument. Klicka på den här mappen för att öppna den.

Steg 3 Det kan finnas flera interna mappar inom; den du vill ha heter Ord.

Steg 4 Öppna media mapp.

Steg 5 Inuti mediamappen bör du ha alla bilder från dokumentet på ett bekvämt ställe!

Det finns några olika sätt att extrahera bilder från ett Word-dokument, som nästan alla innebär att man ändrar filtypen på något sätt. Det blir dock inte mycket enklare än en process i 5 steg! Med bara några minuter av din tid bör du ha en snygg samling av alla media från ditt Word-dokument. Njut av!