Exklusivt online: Fnac/Darty Jackpot e-presentkort billigare än deras värde!

ecarte_fnac

Denna fredag ​​den 12 mars 2021 går varumärkena Fnac och Darty samman för att låta sina kunder spara upp till 60 euro genom att köpa e-presentkort.

Se erbjudandet Fnac/Darty e-presentkort

Återlämnande av Fnac/Darty Jackpot E-presentkort

Under denna dag den 12 mars 2021 fram till 20.00 lanserar Fnac och Darty en ny operation på sina Jackpot E-presentkort.

Den franska gruppen som är specialiserad på högteknologi erbjuder två olika kampanjer på kort som är billigare än deras ursprungliga värde.

För ett kort köpt för 50 euro har du 60 euro att spendera. Och för ett kort på 130 euro blir det 150 euro att betala. Den maximala besparingen blir då 60 euro totalt.

Allt om villkoren för erbjudandet

Erbjudandet gäller för alla kunder och detta inom gränserna för tillgängliga lager. Endast en beställning, per kundkonto och per IP-adress, är möjlig; vilket gör att du kan ha 2 presentkort av varje belopp i korgen.

Kunden måste sedan använda sina presentkort (i en eller flera gånger) till och med torsdagen den 31 mars 2021. Korten kan kombineras med aktuella erbjudanden, på Fnac.com (exklusive pressprenumerationer, fotoutskrifter och Marketplace) samt i Fnac- och Darty-butiker.

Se erbjudandet Fnac/Darty e-presentkort

Slutligen anger Fnac att presentkortet inte kan bytas ut, säljas vidare eller återbetalas, inte ens delvis. Den kommer inte att ersättas eller återbetalas om den löper ut.

Varför rekommenderar Clubic Fnac/Darty Jackpot e-presentkort?

  • Kort som ska användas före 31 mars 2021
  • Gäller med aktuella kampanjerbjudanden
  • Besparingar på upp till 60 euro

Relaterade Artiklar

Back to top button