EXE-filen är farlig, så Chrome blockerade den

Du kan se det EXE-filen är farlig, så Chrome blockerade den(EXE-filen är farlig, så Chrome har blockerat den) när du installerar ett program som Krom anser att det är skadligt. Om du med säkerhet vet att det är säkert och ändå vill ladda ner det, så här kan du göra det.

Google Chrome har ett inbyggt säkerhetsverktyg som förhindrar att dessa skadliga filer installeras genom att blockera .exe-filen. Det är därför(Därför) att kalla det ett misstag skulle vara fel, eftersom Krom gör detta för att förhindra virus från att infektera din dator och för att hålla den säker.

Det finns dock en varning här: det finns vissa applikationer som Krom anser att de är skadliga, men det är de faktiskt inte. Så om det finns en fil som du vet inte är skadlig och inte kommer att skada ditt system, inaktivera det inbyggda skyddet Krom för att installera den.

EXE- filen är farlig, så Krom blockerade honom

Du bör endast använda följande metoder om du är säker på att filen du försöker installera på din dator är säker, eftersom vanligtvis Krom visar inte meddelandet i onödan.

För att ladda upp en fil märkt ” Exe-filen är farlig, så Chrome blockerade den”(Exe-filen är farlig, så Chrome har blockerat den”) måste du göra följande:

 1. Inaktivera Chrome Safe Browsing
 2. Inaktivera säkerhetstillägg

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Inaktivera Chrome Safe Browsing

Vanligtvis inaktiverar säker visning(surfsar) i inställningarna Krom. Så följ de givna stegen för att inaktivera säker visning(bläddrar) in Krom .

 1. Klick(Klicka) på de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet av fönstret och välj ” Inställningar”.(Inställningar.)
 2. Klick Sekretess > Säkerhet.
 3. Välj Inget skydd (Inget skydd) för att inaktivera Säker webbsökning.
 4. Klick Inaktivera(Stäng av) inaktivera säker surfning? (Stäng av säker surfning? ) ett popup-fönster visas.

Försök nu att ladda ner filen igen och se om problemet kvarstår. I de flesta fall kommer detta inte att hända, men om det fortfarande fortsätter, följ nästa lösning.

2]Inaktivera säkerhetstillägg

Om du har ett säkerhetstillägg, för att se till att du inte laddar ner oönskade och skadliga filer, försök att inaktivera dem eftersom de kan stoppa nedladdningen av filen.

För att inaktivera tillägg kan du klicka på ” Tillägg» (Extensions ) ligger bredvid sökruta,(Sökfältet), sedan de tre vertikala prickarna bredvid tillägget du försöker inaktivera och klicka på ” Ta bort från Chrome > Ta bort.

Gör detta och försök ladda ner filen igen, problemet kommer inte att visas.

Så nu vet du varför det här meddelandet visas och vad du behöver göra om du vill ladda ner en fil som ignorerar säkerhetsmeddelandet från Krom .

Läs mer. (Läs nästa:) Åtgärda hög CPU-, minnes- eller diskanvändning i Chrome.)

Du kanske ser EXE-filen är farlig, så Chrome har blockerat den när du installerar ett program som Chrome tror är skadligt. Om du med säkerhet vet att det är säkert och vill ladda ner det ändå, så här kan du göra det.

exe-filen är farlig, så Chrome har blockerat den

Google Chrome har ett inbyggt säkerhetsverktyg som stoppar dessa skadliga filer från att installeras genom att blockera .exe-filen. Därför skulle det inte vara rätt att kalla det ett fel eftersom Chrome gör detta för att förhindra att ett virus infekterar din dator och för att skydda den.

Det finns dock en varning här, det finns några applikationer som Chrome tror är skadliga men som faktiskt inte är det. Så om det finns en fil som du vet inte är skadlig och inte kommer att skada ditt system, inaktivera Chromes inbyggda skydd för att installera den.

EXE-filen är farlig, så Chrome har blockerat den

Du bör bara använda följande metoder om du är säker på att filen du försöker installera på din dator är säker, eftersom Chrome vanligtvis inte visar meddelandet i onödan.

För att ladda ner filen som säger “, måste du göra följande saker:

 1. Stäng av Chrome Safe Browsing
 2. Inaktivera säkerhetstillägg

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Stäng av Chrome Safe Browsing

Vanligtvis kommer det att göra susen för dig om du inaktiverar Säker webbsökning från Chrome-inställningarna. Så följ de givna stegen för att inaktivera Säker webbsökning i Chrome.

 1. Klicka på tre vertikala punkter från det övre högra hörnet av fönstret och välj inställningar.
 2. Klick
 3. Välj inget skydd för att inaktivera Säker webbsökning.
 4. Klick Stäng av när popup-fönstret visas.

Försök nu att ladda ner filen igen och se om problemet kvarstår. I de flesta fall gör det inte det, men om det fortfarande fortsätter, gör nästa lösning.

2]Inaktivera säkerhetstillägg

Om du har ett säkerhetstillägg för att se till att du inte laddar ner oönskade och skadliga filer, försök sedan inaktivera dem eftersom de kan stoppa nedladdningen av filen.

För att inaktivera tilläggen kan du klicka på knappen bredvid och sedan på de tre vertikala prickarna bredvid tillägget som du försöker inaktivera och klicka på Ta bort från Chrome > Ta bort.

Gör detta och försök ladda ner filen igen, problemet kommer inte att visas.

Så nu vet du varför det här meddelandet visas och vad du måste göra om du vill ladda ner filen och ignorera säkerhetsmeddelandet från Chrome.

Läs nästa: Åtgärda hög CPU-, minnes- eller diskanvändning i Chrome.

Relaterade Artiklar

Back to top button