EVGA Tail 3.0: ja, nu är det en färdighet att undvika skalpering

EVGA Tail 3.0 © EVGA

EVGA presenterar idag ett nytt kösystem kallat “Queue 3.0”, vars huvudsakliga syfte är att gynna sina mest lojala kunder.

Som svar på mycket specifika kriterier bör detta system ge registrerade kunder ett snabbare köp av EVGA-produkter samtidigt som det tenderar att begränsa möjligheterna till skalpering.

Lojalitet framför allt

I den tidigare versionen, “Queue 2.0”, bestämdes ordningen i en EVGA-kö enbart av den tid och det datum kunden begärde att få besked om produktens tillgänglighet. Version 3.0 erbjuder nu alla ett 24-timmarsfönster under vilket kunden kan välja att slutföra sitt köp eller inte.

En kunds position i en kö bestäms i första hand av deras “EVGA Score”. Dessa uppgifter är främst baserade på lojalitet hos kunden i fråga, som också måste ha ett EVGA-konto. Poängen baseras på saker som inköpsfrekvens eller totalt belopp som spenderats på EVGA-produkter sedan kontot skapades, och uppdateras i början av varje månad.

Andra sekundära kriterier beaktas också, såsom tid och datum då kunden begärde att få besked. Slutligen, och detta är en viktig punkt, kontrollerar systemet om kunden redan har köpt ett grafikkort på sajten – syftet med köerna är att låta så många användare som möjligt lägga vantarna på en dyrbar GPU.

En fördelaktig kö, men under förutsättningar!

Alla lojala kunder som vill dra nytta av Queue 3.0-processen måste följa alla villkor för medlemskap som anges på arkivets webbplats och naturligtvis aktivera meddelanden från varumärket. Observera att en klient bara kan ha två aktiva aviseringar åt gången, och att dessa meddelanden kommer att vara begränsade till en per GPU. Kunder med “ELITE”-status kommer att ha tidig tillgång till produkter i 24 timmar efter release.

Företaget meddelade att dess mest efterlängtade produkter för år 2022 och alla som kommer efter det kommer att använda Queue 3.0-systemet. Kunder som redan har produkter i 2.0-kösystemet kommer att stanna kvar där, såvida de inte tar bort produkterna från sina aviseringar och förnyar sin process.

Källa: Wccftech

Relaterade Artiklar

Back to top button