EvE Online: TV-serien är inte död

Eve Online

Space MMO kommer snart att gå med i katalogerna för SVOD-plattformar i form av en ambitiös tv-serie.

Sedan slutet av Expanseni väntan på ytterligare För hela mänskligheten och den oändligt uppskjutna omstarten av Battlestar Galacticaälskare av science fiction och rymdstrider kan snart ha en ny serie att stoppa i munnen.

En Ridley Scott-produktion

Rymd-MMO Eve Online var denna helg föremål för all uppmärksamhet med anledning av dess årliga kongress (inställd två gånger på grund av covid), FanFest. Den isländska studion bakom titeln kunde alltså avslöja de viktigaste nya funktionerna som skulle komma i spelet, i synnerhet fortsättningen av omdesignen av upplevelsen för nya spelare, men också återkomsten av fraktionskriget.

Och om KKP har förblivit relativt diskret om de projekt som är knutna till universumEve Online, studion har inte heller glömt dem. Vid sidan av en taktisk FPS av CCP London och en mobil 4X under utveckling av CCP Shanghai, kommer fansen snart att kunna upptäcka sitt favorituniversum på den lilla skärmen. Faktiskt serien Eve är fortfarande under utveckling.

Eve Online

Detta projekt tillkännagavs för första gången 2016 och är inte dött, vilket bekräftades av Hilmar Veigar Pétursson, VD för CCP, i en gemensam intervju med våra kollegor från IGN France. Utan att gå in i detalj på ämnet förklarade han att serien fortfarande var under utveckling, trots tystnaden kring dess produktion. Det ska sägas att det finns anledning att vara optimistisk eftersom det framtida tv-programmet – och avsett för SVOD-plattformar – produceras av Ridley Scotts bolag. Pappan tillUtomjording och av Prometheus befinner sig vid rodret genom Scott Free Productions.

Kommande crossovers

På sidan omEve Online – spelet – spelare bör ha rätt till nya crossovers med universum från popkulturen. Framgången med den som gjordes med Doctor Who 2021 motiverade KKP att fortsätta experimentet.

Om vi ​​ännu inte känner till nästa universum som kommer att utforskas inom CCP:s MMO, säger Hilmar Veigar Pétursson att han är säker på framtiden och de möjliga inkörsportarna.

Den bästa rymdoperaserien

Du vill gå till stjärnorna men du vet inte vilken serie du ska börja eller hur du ska fortsätta din resa? Det är bra, eftersom vi har valt ut den bästa rymdoperaserien åt dig!
Läs mer

Källa: Fanfest 2022, IGN Frankrike

Relaterade Artiklar

Back to top button