Euronics är galenskap: smartphones med 90 % rabatt mot Unieuro

För att föra det största antalet användare närmare att köpa nya, mer eller mindre intressanta produkter, Euronics har med rätta tänkt att föreslå en av de bästa kampanjerna de senaste månaderna, bl.a priser mycket låg applicerad på smartphone och allmän teknik.

Besparingar når nivåer som nästan aldrig setts förut, och slutligen köp de är inte begränsadedet vill säga alla användare har möjlighet att nå de listade produkterna, gå bara personligen till de olika butikerna i Italien, och spelet är nästan klart, lager, data i handen, bör inte drabbas av begränsningar av något slag. Försäljningsvillkoren är också oförändrade, på så sätt kan alla köpa, även nära utgångsdatum.

Kom ihåg att prenumerera så snart som möjligt på vår officiella Telegram-kanal, du kommer att ha i Amazon rabattkoder och du kommer att upptäcka många erbjudanden.

Euronics: besparingar når otroliga nivåer

Med hemreklambladet Euronics användare står inför en verkligt otrolig möjlighet, det vill säga att komma åt Produkter av högsta nivå, till ett nästan försumbart pris.

DE Fantastisk teknik det är precis vad det innebär att erbjuda kunden som initialt spenderar mer än 599 euroför att köpa en ny produkt, bland ett viktigt urval.

De tidigare nämnda modellerna är uppdelade i förhållande till de nya utgifterna som ska uppstå: 199 euro (med köpbar LED TV 43-tums eller LG tvättmaskin, en Nintendo Switchett torktumlare av Electrolux, passerar genom en bärbar dator tillverkad av HP, eller en robotdammsugare av märket iRobot), 99 euro (de Apple Airpods tredje generationen, samt Samsungs elektriska kvast), för att avsluta med bl.a 49 euro krävs för att köpa en Hoover elektrisk skurkvast.

Relaterade Artiklar

Back to top button