eufy Security Edge, presenterade det nya hemsäkerhetssystemet baserade…

eufy, eufy Security Edge, Anker

Under dessa timmar presenterade eufy Security det helt nya nya generationens säkerhetssystem kallat Edge Security System. Tillverkaren, en del av Anker Innovation-familjen, ville göra systemet allt mer intelligent, exakt och säkert.

Edge-säkerhetssystemet är baserat på den nya HomeBase 3, kontrollenheten som hanterar och bearbetar informationen som erhålls från eufyCam 3. Tack vare den egenutvecklade BionicMind-tekniken bearbetas de inspelade bilderna av artificiell intelligens (AI) som arbetar utifrån självlärande.

Systemet kommer att lära sig att känna igen människor, föremål och även husdjur. All denna information kommer att katalogiseras inom HomeBase 3 och tillgänglig i realtid via mobilappen eufy Security.

eufy Security Edge är det nya hemsäkerhetssystemet som låter dig alltid ha ditt hem under kontroll tack vare AI

Genom denna teknik kommer eufy Security Edge-systemet att kunna skilja mellan invånare och främlingar, vilket ger omedelbar feedback. Inkräktare och främlingar kommer att identifieras omedelbart och du kommer att få ett meddelande på din smartphone. Så här är det ägarna kommer att ha full kontroll över situationen i sitt hem även när de inte är fysiskt närvarande.

De HomeBase 3-systemet är utrustat med 16GB gratis lokalt lagringsutrymme med 256-bitars krypteringsskydd. Minnet kan utökas upp till 16TB med hjälp av externa lagringsmedia. De bilderna görs istället av eufyCam 3, säkerhetskameror som spelar in i 4K Ultra-HD med möjlighet till mörkerseende, tvåvägsljud och integrerad spotlight. Batteriet är på 13 400 mAh och det finns en integrerad solpanel för laddning. Edge-säkerhetssystemet, inklusive HomeBase 3 och två eufyCam 3-kameror, kostar 549 €.

Som sagt av Frank Zhu, chef för eufy Security: “. “.

Relaterade Artiklar

Back to top button