Ett snyggt paket med en SSD och ett RAM-minneskit till reducerat pris!

Om du letar efter något för att uppdatera din PC-konfiguration samtidigt som du sparar pengar, bör detta paket med PNY till försäljning på Rue du Commerce intressera dig.

PNY XLR8 Gaming Epic-X © PNY

Den innehåller en 2,5″ CS9000 1TB SSD och 16GB XLR8 Gaming EPIC-X RAM till ett mycket bra pris.

PNY SSD och RAM-paketet i ett nötskal

  • Två rejäla DDR4 RAM-minnen
  • En 2,5″ SSD med hedervärd prestanda
  • Hållbar och pålitlig

Hitta detta PNY SSD- och RAM-paket för 119,90 € istället för 154,90 €, det vill säga 23 % besparing.

Hitta PNY SSD och RAM-paketet för 119,90 €

Ett rejält paket med PNY-produkter på rea

Detta erbjudande på PNY-paketet inklusive en 2,5″ CS9000 1 TB SSD och två 8 GB-moduler av DDR4 XLR8 Gaming EPIC-X RAM erbjuds därför av Rue du Commerce, som säkerställer leverans i Metropolitan France till ditt hem eller till en pick-up punkt relä inom en arbetsdag från €1,99 fraktkostnader. Det är möjligt att betala i tre (med kostnader via Cofidis), dvs €40,89 per månad. Paketet kommer med tre års garanti.

Prestanda och uthållighet för SSD och RAM

Rue du Commerce erbjuder alltså ett ganska välfyllt paket, med en 2,5″ SSD med en lagringskapacitet på 1 TB och två 8 GB XLR8 Gaming EPIC-X-moduler, båda produkter från PNY, en mycket välkänd inom båda områdena.

Den första är mer specifikt CS9000-modellen, som kommer ut som en 2,5″ SSD, eftersom den erbjuder en sekventiell läshastighet på upp till 550 MB/s och en skrivhastighet på upp till 530 MB/s. Tillräckligt för att förbättra både lagringskapaciteten och prestandan hos din maskin, med en särskilt pålitlig och hållbar produkt.

RAM-modulerna erbjuder en total kapacitet på 16 GB i DDR4 klockad till 3200 MHz. Designade för spel, de stöder överklockning för att erbjuda en mycket märkbar prestandavinst. Precis som CS9000 är de väldigt pålitliga och hållbara, förutom att de kan imponera på galleriet tack vare deras anpassningsbara RGB-belysning.

PNY CS9000 © PNY

Hitta PNY SSD och RAM-paketet för 119,90 €

Hitta den DDR4 SSD och RAM som din dator behöver med våra jämförelser

Innan du drar nytta av detta intressanta erbjudande från Rue du Commerce, tveka inte att konsultera våra jämförelser av de bästa SSD:erna och de bästa DDR4-minnena under 2022, för att se om dessa två PNY-produkter klarar utmaningen inför hård konkurrens på dessa två tabeller.

Relaterade Artiklar

Back to top button