Ett riktigt sänkt pris för Lenovo LP5 Wireless Headphones

AliExpress är en veritabel Ali Babas grotta. Där hittar du absolut allt till ofta helt galna priser. Så om du letar efter små trådlösa hörlurar kan du beställa Lenovo LP5 för endast 11,43 €.

1

Lenovo LP5 hörlurar till ett chockpris!

  • Använd Bluetooth 5.0
  • 12 timmars lyssning totalt
  • 3 storlekar av hörlurar

Se erbjudandet på Lenovo LP5 för 11,43 € på AliExpress

Små extra hörlurar för att felsöka

Lenovo LP5 är hörlurar skapade av märket som vi är skyldiga många kvalitetssmartphones och bärbara datorer. Med LP5 erbjuder de högkvalitativa, billiga in-ear trådlösa hörlurar, säljs på AliExpress.

De visas för 24,83 € på säljarens webbplats, men efter att ha tillämpat de olika rabattkupongerna utöver den 35 %-kampanj som webbplatsen erbjuder: de kostar bara 11,43 €. Leverans sker från Kina och tullavgifter ingår i priset.

Hörlurar utskurna för alla användningsområden

Lenovo LP5 trådlösa hörlurar levereras med sin laddningsbox som gör att de kan öka sin autonomi i nomadiskt läge. När de är 100% fulla kan du alltså använda dem i cirka 3,5 timmar innan du behöver ladda upp dem. Genom att veta att med fodralet, kompatibelt med USB-C snabbladdning, kan du nå 12 timmars autonomi.

Det tar cirka 1,5 timme att ladda hörlurarna när de ligger i sitt fodral. Dessutom kan dessa också användas för att ringa tack vare mikrofonen som är integrerad där. Det är möjligt att byta spetsar bland de tre tillgängliga storlekarna som levereras för att anpassa sig efter dina öron. Detta är ett viktigt steg för genom att välja väl kan du dra nytta av bra passiv isolering.

Lenovo LP5s kan även användas för sport eftersom de är gjorda för att motstå svett. Och de sitter tillräckligt bra i örat att de inte faller ut med en plötslig rörelse.

Parning är mycket lätt via Bluetooth. Och när det är klart kan du på din smartphone se den återstående batterinivån i hörlurarna. Slutligen finns det ingen anledning att ta upp din smartphone ur fickan för att styra din musik: det finns pekkontroller på var och en av öronkåporna.

Se erbjudandet på Lenovo LP5 för 11,43 € på AliExpress

Upptäck många andra trådlösa hörlurar

Om du letar efter trådlösa hörlurar av en annan kaliber kan du konsultera den jämförande guiden på Clubic . Den består av en topp 3 som uppdateras regelbundet enligt ny utveckling. Samt en längre lista med andra lika intressanta modeller av hörlurar med alla deras kriterier så att du kan hitta de som passar dig bäst.

Relaterade Artiklar

Back to top button