Ett riktigt alternativ till AirPods, dessa JBL-hörlurar sjunker till 59 €

Här är en intressant bra plan för dig som letar efter ett par bra trådlösa hörlurar! För närvarande erbjuder Amazon JBL Wave 200TWS för mindre än 60 euro tack vare en minskning på mer än 25%.

JBL Wave 200TWS

JBL Wave 200TWS med två ord:

  • Autonomi beräknas till 20 timmar
  • Diskret och lätt
  • Dual Connect-teknik

Se JBL Wave 200TWS-erbjudandet för 59€ på Amazon

Rabatterade JBL-hörlurar hos Amazon

För närvarande är många högteknologiska produkter föremål för snabbförsäljning på den franska versionen av Amazons webbplats.

Bland dessa produkter hittar vi framför allt trådlösa hörlurar av märket JBL. Således säljs JBL Wave 200TWS som finns i en svart färg av e-handelsjätten till ett pris av 59 euro istället för 79,99 euro; vilket ger en omedelbar rabatt på 20,99 euro från Amazon.

För information säljs och levereras JBL-hörlurar av Amazon och är berättigade till gratis hemleverans.

Allt du behöver veta om JBL Wave 200TWS

Som deras namn antyder är JBL Wave 200TWS True Wireless-hörlurar. De är därför anslutna trådlöst med hjälp av Bluetooth-teknik.

Med JBL Deep Bass-ljud låter JBL Wave 200TWS-hörlurarna dig lyssna på många musikspår och dra nytta av en utökad lyssningstid på upp till 20 timmar (5 timmars autonomi för hörlurarna + 15 extra timmar med fodralet medföljer). Ett enkelt fingertryck på hörluren aktiverar röstassistenten, hanterar musik eller ringer samtal.

Det går även att hålla kontakten tack vare Dual Connect-tekniken som ger möjlighet att använda båda hörlurarna eller bara den ena, medan den andra laddas. Wave 200TWS är resistenta mot droppar i lite vatten och mot svett enligt IPX2-standarden.

Slutligen kommer JBL Wave 200TWS med en USB Type C-laddningskabel och tre storlekar av spetsar.

Se JBL Wave 200TWS-erbjudandet för 59€ på Amazon

De bästa trådlösa hörlurarna för tillfället

JBL Wave 200TWS kan betraktas som ett verkligt alternativ till de berömda Apple AirPods.

För att lära dig mer om alternativen till JBL Wave 200TWS, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button