Ett OnlyFans 18+-konto sänder nakenbilder … från Wienmuseet

Nakenskulptur © Inés Castellano via Unsplash

Oanständigt i ögonen på Facebook
och D’Instagram
, konstverk med nakenhet censureras rutinmässigt. Inför sin politik fattade Wiens turistbyrå ett djärvt beslut.

I protest mot censuren av andra sociala nätverk och för att locka nya besökare har turistbyrån i Wien öppnat ett konto på OnlyFans.

Wien går med OnlyFans för att marknadsföra konst

Till varje tidsålder sin konst, till varje konst sin frihet sa artisterna från Wiener Secession. Ändå, ett sekel senare, är de sociala mediejättarna oense. Fäst upprepade gånger av museer, hade Facebook lovat befrielse från sin algoritm för konstverk med nakenhet, men censuren kvarstår. Trött beslutade Wien att vända sig till den enda plattformen där det inte skulle vara några problem att lägga upp målningar som föreställer nakna kroppar.

OnlyFans Wien © OnlyFans

Turistbyrån i den österrikiska huvudstaden har verkligen öppnat ett OnlyFans-konto för att lägga upp verk från Wienmuseet som innehåller nakenhet. En protestgest mot censuren av sociala nätverk, som regelbundet, om inte nästan systematiskt, blockerar nakenverk som förhindrar marknadsföring av vissa utställningar. ” Det är orättvist och frustrerande. Det är därför vi tänkte på OnlyFans: vi ser äntligen ett sätt att visa dessa saker. sa Helena Hartlauer, talesperson för Wiens turistbyrå. Det finns också en marknadsföringsvädjan bakom detta beslut eftersom de första prenumeranterna på detta nya OnlyFans-konto kommer att få antingen ett Wien City Card för att besöka staden eller en biljett för att beundra verken personligen på museet.

Källa: Väktaren

Relaterade Artiklar

Back to top button