Ett komplett Nintendo Switch Neon Mario Kart 8 Deluxe-paket till ett chockpris för Black Friday

Cdiscount erbjuder dig ett utmärkt erbjudande med detta paket inklusive Nintendo Switch och Mario Kart Deluxe 8, den senaste versionen av ett av de roligaste och populäraste spelen genom tiderna, samt två rattar. Ingen tid att förlora, det kommer inte att räcka till alla!

1

Nintendo Switch Neon Mario Kart 8 Deluxe Pack i ett nötskal:

  • En konsol som kan användas på resande fot och hemma
  • Hela den plattformsexklusiva Nintendo-katalogen
  • Mario Kart 8 Deluxe, den idealiska referensen för genren för kvällar med vänner

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe för 267,25 € på Amazon

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe för 279,99 € på Cdiscount

Ett komplett Nintendo Switch-paket för timmars spel

Cdiscount slår igenom i början av Black Week med detta Nintendo Switch-paket inklusive Nintendo-konsolen som inte längre behöver presenteras utan också ett spel, och inte vilket spel som helst eftersom det är den allra sista Mario Kart förutom två styrningar hjul som låter dig spela under de bästa förhållandena och slå dina vänner på de dussintals banor som finns tillgängliga.

Paketet erbjuds dig till ett pris av 267,25 € på Amazon och 279,99 € på Cdiscount, det vill säga bara priset på konsolen, för att kunna spela direkt efter mottagandet utan extra kostnad. Du kan också välja en betalning i fyra omgångar för att lätta på din månadsbudget samtidigt som du har kul under Black Friday.

Nintendo Switch Neon Mario Kart 8 Deluxe Pack: Tävla mot dina vänner i frenetiska lopp

I det här paketet hittar du därför Nintendo Switch, den senaste generationens spelmaskiner designade av det japanska förlaget. Denna konsol ger dig tillgång till alla företagets flaggskeppslicenser, älskade av fansen, för tusentals timmars underhållning.

Du kan ansluta konsolen till din TV eller spela på resande fot tack vare LED-skärmen som finns på konsolen. Kontrollerna som kallas JoyCon är modulära och låter dig spela ensam eller med en kompis utan att behöva köpa några tillbehör. Ett stativ på baksidan av Nintendo Switch låter dig till och med lägga ifrån dig den för att spela med vänner var du än är.

Mario Kart Deluxe 8 är den senaste versionen av Nintendos racingspel. Mario, Luigi, Yoshi eller till och med Wario är bland de dussintals karaktärer att välja mellan för att möta dina vänner live hemma eller online. Utvecklarna har föreställt sig kretsar som är slingrigare än varandra och du måste hålla tummarna för att få rätt bonusar vid rätt tidpunkt för att passera i pole position.

Det här paketet innehåller slutligen två rattar som låter dig placera JoyCons och dra fördel av kontrollernas gyroskopiska sensorer för att spela som om du faktiskt körde din kart. Vi fastnar snabbt i spelet även om som vanligt ett rött skal kan helt förändra loppets ankomstordning på ett läckert orättvist sätt.

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe för 267,25 € på Amazon

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe för 279,99 € på Cdiscount

Upptäck alla Switch-tillbehör i vår jämförelse

Vill du ha en ännu bättre upplevelse med din senaste spelkonsol? Vi har det du behöver, att hitta i vår jämförelse av de bästa Nintendo Switch-tillbehören 2021. Fodral, skydd eller batterier, det finns mycket att välja mellan för att ge din lilla den uppmärksamhet hon förtjänar.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button