Ett foto av Nothing in the Wilds smartphone, Carl Pei är stolt över att visa upp sin skapelse

Carl Pei och Cristiano Amon på MWC 2022

En ny bild på Twitter bekräftar ryktena om en eventuell frigivning av en android smart telefon signerade ingenting.

Medan vi nyligen pratade om möjligheten att Nothing släpper sin första Android-smarttelefon nästa månad, läckte ny information ut på Twitter, vilket tyder på att det här ryktet… inte längre är ett.

Rykten om en Nothing-smartphone är bekräftade

Ett rykte hade spridits under Mobile World Congress 2022, enligt vilket grundaren av start-upen Nothing (och ex-grundare av OnePlus) hade presenterat en prototyp på vad som kan bli märkets första smartphone. Då hade vi bara uppgifter från någon som påstod sig ha sett honom.

Detta rykte bekräftades så småningom, i synnerhet tack vare Techcrunch som verkade ha information om en trolig release av Nothing-smarttelefonen nästa månad, efter ett års arbete av företaget. Tweets från Carl Pei och Enrico Salvatori (chef för Qualcomm) underblåste också detta rykte.

Tja… ett nytt foto har just “läckt ut” på Twitter-kontot för den amerikanske bloggaren Evan Blass (@ev_leaks), som visar Carl Pei med prototypen av Nothing-smarttelefonen.

Ny information på smartphonen?

Tyvärr ger bilden oss ingen ytterligare information om funktionerna i Nothing-smarttelefonen. Vi kan dock se en svart telefon, vilket kan göra dem besvikna som förväntar sig en sömlös design som Nothing Ear 1-hörlurarna. Som sagt, det är definitivt bara en prototyp vid det här laget.

Vad man säkert kan säga är att bilden visar Carl Pei presentera en smartphone för Qualcomms vd Cristiano Amon. Det kunde ha tagits på Qualcomms MWC-monter. Samarbetet mellan de två verkar därför också vara bekräftat.

Android Authority hade deltagit i ett rundabordssamtal med Carl Pei vid MWC 2022, då han vägrade att prata om den nya produkten av Ingenting. Men den här tweeten verkar vara ett ganska solidt bevis på att den nya produkten i fråga verkligen är en smartphone. Ändå finns det fortfarande många viktiga frågor obesvarade, inklusive releasedatum, förväntat pris och funktioner.

Om samma ämne:
En hopfällbar smartphone anländer till Vivo, ett diagram avslöjar layouten på fotosensorerna

Källa: Android Authority

Relaterade Artiklar

Back to top button