Ett av de bästa Switch-spelen till ett läskigt pris!

Detta är ett erbjudande som inte får missas under några omständigheter. Den utmärkta Luigi’s Mansion 3 på Nintendo Switch, boxad version, på franska och helt ny kostar för närvarande endast 33,16 € på Cdiscount. När du vet att Nintendo-spel sällan sjunker i pris bör du inte tveka en sekund.

luigi

Luigi’s Mansion 3 med två ord:

 • Ett oförglömligt äventyr med Luigi
 • En stor spökjakt
 • Spelbar i co-op

Se erbjudandet på Luigi’s Mansion 3 för 33,16 € på Cdiscount

En hisnande kampanj för ett Switch-spel

Luigi’s Mansion 3 är utan tvekan ett av de bästa Switch-spelen. Den här titeln framhäver den berömda Marios lite fega bror. I detta opus måste han besöka ett hemsökt hotell för att hitta Mario, Peach, Padda och alla paddor som har kidnappats av spöken.

För det får han medhåll av professor K. Tastroff som ger honom en dammsugare som används för att suga upp de varelser som hemsöker platsen. Precis som Ghostbusters kommer du att lagra spökena i ryggen och lasta av dem hos professorn i slutet av varje nivå. Dessa ger upphov till utforskningen av hotellet som är en liten juvel av nivådesign.

För bara 33.16€ när det vanligtvis kostar minst 10 mer, och även när det finns i lager: du bör verkligen inte missa det.

Ett episkt äventyr som kan göras för två

Luigi’s Mansion 3 har det speciella med att kunna bläddras i coop. En andra spelare tar tag i handkontrollen och blir Gooigi, en dubbel av Luigi i slem med mycket färre livspoäng. Men förmågan att passera genom galler och rör. Det här alternativet ger spelet krydda och låter dig se det från en annan vinkel.

Det finns också ett online multiplayer-läge där du kommer att kunna samarbeta med spelare från hela världen i jakten på gigantiska spöken. Kontrollerna är väldigt lätta, uppsättningarna och Luigis attityd gränsar till perfektion och du blir aldrig uttråkad av att surfa på de olika våningarna som utgör hotellet.

Både barn och vuxna kommer att ha kul med Luigi’s Mansion 3. Den erbjuder en stabil livslängd och bra omspelbarhet för alla som vill hitta allt som finns att samla på. Det är en mycket bra inkörsport till världen av videospel och Switch som erbjuds av ett mycket trevligt spel.

Se erbjudandet på Luigi’s Mansion 3 för 33,16 € på Cdiscount

Luigi’s Mansion 310

Du kommer att ha förstått det, oavsett om du har upplevt sagans två första opus eller inte, det råder ingen tvekan om att denna Luigi’s Mansion 3 kommer att fylla dig med lycka, så många nya funktioner och andra fynd finns där, med den extra bonusen av en väldigt annorlunda atmosfär på varje våning du besöker. Om du aldrig har stöttat Luigi i hans jakt på spöken, kan vi bara råda dig för mycket för att börja med detta tredje opus, samtidigt tillgängligt, kreativt, ambitiöst och ganska mästerligt ur visuell och ljudsynpunkt (och fullt ut spelbara i co-op också). Kort sagt, om detta inte redan var fallet kommer du att älska att dammsuga, denna Luigi’s Mansion 3 är en ren succé och klättrar lätt in i topp 5 över de bästa Nintendo Switch-spelen. Det är vad som sägs.

Mest

 • Visuellt och akustiskt imponerande (både dockad och mobil)
 • Femton våningar, femton atmosfärer
 • Allmänna framsteg
 • Boss slagsmål
 • Mycket geniala pussel
 • Luigi/Gluigi-dualiteten
 • Ett äkta lokalt samarbetsläge
 • Livstid

De mindre

 • Målet, inte alltid självklart
 • Sällsynta tur- och returresor är inte nödvändigtvis användbara

44,49 €

44,49 €

Relaterade Artiklar

Back to top button