Ethereum (ETH): Ledger Live tillåter nu etersatsning

Huvudbok

MedanEthereum
fortsätta utbyggnaden av bevis på insats med ETH 2.0 verkar Ledger ta ledningen när det gäller att erbjuda eterinsats i samarbete med Lido.

I december lanserades Ethereum 2.0 nätverkskonsensuslagret. Nio månader har gått och många tjänster erbjuder nu insatslösningar till ETH-innehavare.

Läs också:
Framgångsrik uppdatering av Ethereum (ETH) med “London” hårdgaffeln: vad förändrar det?

Ledger och Lido hand i hand

Sedan 1eh december, så det går att staker av eter, det vill säga att placera sina tillgångar i blockkedjan för att validera nästa block och bli belönad med kryptovalutan. Ledger, ett företag som är mest känt för sitt Hårdvaruplånböcker, kommer därför att samarbeta med Lido, en insatstjänst välkänd för samhället. Sedan den 13 augusti kan ägare av en Ledger Live därför använda sin ETH för att delta i blockkedjan genom att komma åt Lido i ” Upptäck från applikationskatalogen.

PoS kräver för närvarande 32 ETH (cirka 100 000 $ till nuvarande priser) för att bli en nätverksvalidator. Lido avser dock att göra praktiken tillgänglig för så många människor som möjligt genom att låta Ledger-användare placera sin ETH utan ett minimum. För varje insatt ETH kommer Lido att belöna dig en lika stor mängd stETH som kan handlas på många kryptovalutabörser.

Källa: värdepapper.io

Relaterade Artiklar

Back to top button