Essential PIM – Gratis Personal Information Manager för Windows PC

Vill du att din data alltid är uppdaterad och tillgänglig när som helst, var som helst? Om ja, EssentialPIM kan vara användbar för detta ändamål. Det är en personuppgiftshanterare som låter dig lagra all din information elektroniskt. Oavsett om det är dina möten, lösenord, uppgifter, anteckningar eller kontakter, allt lagras i ett grafiskt användargränssnitt och i en lättillgänglig form.

EssentialPIM Personal Information Manager(EssentialPIM Personal Information Manager)

Grundläggande PIM efterliknar utseendet och känslan av ett populärt program Microsoft Outlook . Det kostnadsfria och mångsidiga programmet inkluderar en adressbok för att hantera dina kontakter, samt en anteckningshanterare i trädstil med stöd för rika textanteckningar. Adressboken stöder bilder och låter dig lägga till eller ta bort fält, och erbjuder anpassning för att passa dina behov.

Å andra sidan ger schemaläggning ett mycket praktiskt sätt att färgkoda dina möten och låter dig helt enkelt dra och släppa ett möte för att boka om det. Grundläggande PIM finns i flera upplagor; du kan välja den som passar dina krav. Några av dem har nämnts nedan:

 • Pro och gratis version(Pro och Free Edition) – universell(Mångsidig) import/exportfunktioner
 • Bärbar version(Portable Edition) – styr(Hanterar) och lagrar alla personuppgifter på USB -kör.
 • Nätverksversion(Network edition ) betraktas som en kraftfull och heltäckande samarbetslösning för små och medelstora företag. Denna version kan installeras snabbt och kräver ingen dedikerad server.

Viktiga PIM-funktioner:

 • Verktyg för att möta behoven i din kalender, kontakthantering, uppgifter, anteckningar, lösenord och e-post. Allt är sammankopplat – länka dina kontakter till möten och dina e-postmeddelanden till anteckningar.
 • Intuitivt gränssnitt på många språk inklusive tyska, italienska, franska och spanska.
 • postmodul
 • Flikar i modulen Att göra
 • Tillåter användare “Stäng av”(‘Stäng av’) / Dölj(dölj) moduler
 • Inkluderar nya kolumner i Uppgiftsvyer(‘Att göra’) och “Schema”: “Skapat”, (‘Skapat’,) “Avslutad”.(‘Avslutad’)

Viktigt PIM gratis har något färre funktioner jämfört med versionen Proffs , men det borde räcka för dagligt personligt bruk. Du kan jämföra funktioner och ladda ner gratisversionen härifrån(här). I slutet av denna sida ser du en länk för att ladda ner gratisversionen.

Gillar du att hålla din data uppdaterad och tillgänglig när som helst, var som helst? om ja, EssentialPIM kan visa sig praktiskt för ändamålet. Det är en personuppgiftshanterare som låter dig behålla all din information i elektronisk form. Oavsett om det är dina möten, lösenord, uppgifter, anteckningar eller kontakter lagras alla i ett grafiskt användargränssnitt och ett lättillgängligt formulär.

EssentialPIM Personal Information Manager

EssentialPIM Personal Information Manager

Essential PIM efterliknar displayen och funktionen hos det populära programmet Microsoft Outlook. Det kostnadsfria och mångsidiga programmet inkluderar en adressbok för att hantera dina kontakter, samt en trädliknande anteckningshanterare med stöd för rika textanteckningar. Adressboken stöder bilder och låter dig lägga till eller ta bort fält, vilket erbjuder anpassning efter dina behov.

Å andra sidan ger schemat ett mycket bekvämt sätt att markera dina möten i olika färger, och låter dig helt enkelt dra ett möte för att boka om det. Essential PIM finns i flera upplagor; du kan välja den som passar dina krav. Några har nämnts nedan:

 • Pro och Free Edition – Mångsidiga import-/exportmöjligheter
 • bärbar utgåva – Hanterar och lagrar all personlig information på ett USB-minne
 • nätverksutgåva – Det ses som en kraftfull och komplett samarbetslösning för små till medelstora företag. Den här utgåvan kan installeras snabbt och kräver ingen dedikerad server.

Viktiga PIM-funktioner:

 • Verktyg för att tillfredsställa din kalender, kontakthantering, uppgifter, anteckningar, lösenordsinmatningar och e-postbehov. All data är korslänkad – länka dina kontakter till möten och e-postmeddelanden till anteckningar
 • Intuitivt gränssnitt på många språk inklusive tyska, italienska, franska och spanska.
 • E-postmodul
 • Flikar i modulen Att göra
 • Tillåter användare att /moduler
 • Inkluderar nya kolumner i och schemalagda tabellvyer:

Viktigt PIM gratis har några mindre funktioner jämfört med sin Pro-version, men den borde vara tillräckligt bra för dagligt personligt bruk. Du kan jämföra funktionerna och ladda ner gratisutgåvan från här. Mot slutet av denna sida kommer du att se länken för att ladda ner gratisversionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button