Esselunga: kasta inte ditt kvitto, snabbköpet kommer att ge dig en värdefull gåva!

DU KANSKE KASTA DET Kvitto på ESSELUNGA?! Få tillbaka den nu, du vet inte vad du kan gå miste om! Den berömda snabbköpskedjan spridd över hela Italien vill överraska dig med en stor gåva. Är du redo att ta reda på vad det är?

Esselunga: vad består kedjans gåva av?

Bara QR-koden på kvittot att ha en gratis hyrfilm om Chili, den välkända streamingplattformen. Hur man får tag på det? Skanna först av QR-koden, eller skriv in den alfanumeriska koden som finns i kvittot på denna sida på Chilis hemsida, välj sedan den film du föredrar från ett urval av 50 förslag!

Det är sant att dessa dagar, med existensen av Netflix, Amazon Prime Video och många andra plattformar, att se en film individuellt har förlorat sitt värde. Det är också sant att många titlar inte finns på dessa. Till exempel, bland de filmer som kan hyras utan kostnad finns: Fokus – Ingenting är som det verkar, Den oväntade praktikanten, Säkerhet skönhet, Klar Player One, Galen dum kärlek, Hur man dödar chefen … och lever lyckligt, Pacific Rim, Detektiv Pikachu, Allvar, Lego-filmen 2. För att se alla titlar, gå bara till den officiella Chilis webbplats.

Förresten, om du redan är prenumerant på plattformen bör du veta att nya titlar kommer i maj (uppenbarligen inte inkluderade i gåvan) inklusive: Hannibal, Born Champion, Red Rocket, The Wolf and the Lion, Marry Me- marry me, I will venge, Obsessive Beauty, Lost Illusions, Paw Patrol, Yours Back, Love and Monsters, Never back down: revoltOch Fatta eld.

Relaterade Artiklar

Back to top button