ERR NÄTVERKÅTKOMST nekad | FEL INTERNET FRÅNOPPLADET

Om en Google Chrome kommer inte att ansluta till internet men fortsätter att visa ett av följande felmeddelanden, dessa förslag hjälper dig att lösa problemet.

ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED

ERR_INTERNET_DISCONNECTED

Du kan också se dessa felmeddelanden under Internetåtkomst blockerad i Chrome.

FEL NÄTVERKÅTKOMST nekad / FEL INTERNET FRÅNOPPLADET

1]Starta om din router

Detta är den vanligaste problemlösningsmetoden du kan prova. Ibland kan detta problem orsakas av din router och alla webbläsare inklusive Google Chrome kan visa liknande felmeddelanden utan en giltig internetanslutning.

2] Kontrollera IP(Kontrollera IP) – adress om du använder en Wi-Fi-router.

Om du nyligen har startat om eller börjat använda din Wi-Fi-router finns det två saker du bör kontrollera. för det första(Först) måste du ange en giltig IP-adress i routerns kontrollpanel. Dessa IP-adresser måste tillhandahållas av din internetleverantör(ISP) . För det andra(Andra) måste du kontrollera om kryssrutan är markerad “Få en IP-adress automatiskt(Få en IP-adress automatiskt)” eller inte. För att göra detta, klicka Win+R > stiga på ncpa.cpl > klicka Ange > Högerklicka ethernet eller lokalt nätverk(Local Area Network) > välj ” Egenskaper(Egenskaper) »> dubbelklicka Internetprotokoll version 4 (TCP/IPv4) . Se nu till få en IP-adress automatiskt(Få en IP-adress automatiskt) och alternativ “Erhåll DNS-serveradress automatiskt(Erhåll DNS-serveradress automatiskt).

3] Skanna(Skanna) dator med verktyg för borttagning av antivirus och adware.

Om du får dessa felmeddelanden tillsammans med någon konstig aktivitet på ditt system, finns det en stor möjlighet att ditt system är infekterat med skadlig programvara eller adware. Vanligtvis(Allmänt) Adware orsakar denna typ av problem. Du kan behöva skanna din dator med ett tillförlitligt antivirus och ett verktyg för borttagning av adware.

4]Avmarkera proxyserver

I många fall lägger adware och skadlig programvara till sin egen proxyserver till systemet så att den kan omdirigera dina webbsidor till en annan plats. Så öppna Internet-alternativ(Internetalternativ) “och gå till fliken” Anslutningar”. (Anslutningar) Klicka på ” LAN-inställningar(LAN-inställningar)” och avmarkera ” Använd en proxyserver för ditt lokala nätverk(Använd en proxyserver för ditt LAN) » .

ERR_INTERNET_DISCONNECTED

Spara ändringen och kontrollera om det löser ditt problem eller inte.

5] Tillfälligt(Tillfälligt) inaktivera proxy, brandvägg och antivirusprogram.

Om du använder en anpassad systemomfattande proxy bör du överväga att tillfälligt inaktivera den. Gör samma sak med brandvägg och antivirusprogram.

6] Inaktivera(Inaktivera) tillägg eller tillägg relaterade till proxyservrar

För Google Chrome det finns många proxytillägg. Om du använder ett tillägg, försök att tillfälligt inaktivera det. Dessutom kan vissa vanliga tillägg hantera din nätverksprofil eller använda proxyservrar för interna ändamål. För att ta reda på och inaktivera dem, öppna chrome://settings/ expandera avancerade inställningar och navigera till genvägen ” Systemet “. (System ) Här bör du hitta tillägget som använder proxyn internt Google Chrome .

7]Rensa webbinformation och starta om Google Chrome.

Ange detta för att komma igång URL -adress in Google Chromechrome://settings/clearBrowserData och gå till fliken ” Dessutom”. (Avancerat) Efter det, markera alla rutorna, välj ” Hela tiden(All time )” i rullgardinsmenyn Tidsintervall och klicka på ” KLAR (Tidsintervall)DATA(RADERA DATA) ” .

Om det inte löser ditt problem, försök att återställa webbläsaren Chrome (återställa webbläsaren Chrome) . För att göra detta, öppna denna sida: chrome://settings/ och expandera Ytterligare(Avancerade inställningar. Scrolla nu ner tills du ställer in alternativet ” Återställa(Återställa)”. Klicka på den och välj igen ÅTERSTÄLL .(ÅTERSTÄLLA)

8]Andra förslag

Du kan också tänka på följande om inget har fungerat för dig hittills:

  1. Installera om nätverksdrivrutiner
  2. Spola DNS
  3. Återställ TCP/IP.

Med vänliga hälsningar!

Om Google Chrome inte ansluter till internet men visar ett av följande felmeddelanden kontinuerligt, då skulle dessa förslag vara till hjälp för dig att åtgärda problemet.

ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED

ERR_INTERNET_DISCONNECTED

Du kan också se dessa felmeddelanden i din Internetåtkomst är blockerad i Chrome.

FEL NÄTVERKÅTKOMST nekad / FEL INTERNET FRÅNOPPLADET

1]Starta om routern

Detta är den vanligaste problemlösaren som du kan prova. Ibland kan din router orsaka detta problem, och alla webbläsare inklusive Google Chrome kan visa liknande felmeddelanden utan att ha någon giltig internetanslutning.

2]Kontrollera IP-adressen om du använder en Wi-Fi-router

ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED

Om du nyligen har återställt din Wi-Fi-router eller börjat använda en, bör du kontrollera två saker. Först måste du ange en giltig IP-adress i routerns kontrollpanel. Dessa IP-adresser bör tillhandahållas av din internetleverantör. För det andra måste du kontrollera om Få en IP-adress automatiskt är kontrollerad eller inte. För det, tryck på Win + R > typ ncpa.cpl > tryck på Enter > högerklicka på någondera ethernet eller lokalt nätverk > välj Egenskaper >dubbelklicka på Internetprotokoll version 4 (TCP/IPv4). Se nu till Få en IP-adress automatiskt och Få DNS-serveradress automatiskt alternativen är markerade.

3]Skanna datorn med verktyg för borttagning av antivirus och adware

Om du får dessa felmeddelanden tillsammans med några konstiga aktiviteter i ditt system, finns det en stor chans att ditt system har infekterats av skadlig programvara eller adware. Generellt sett orsakar adware denna typ av problem. Kanske behöver du skanna din dator med ett pålitligt antivirusprogram och ett verktyg för borttagning av adware.

4]Avmarkera proxyserver

I många fall lägger adware och skadlig programvara till en anpassad proxy i systemet så att den kan omdirigera dina webbsidor någon annanstans. så öppet Internet-alternativ en byte till Anslutningar flik. Klicka på LAN-inställningar knappen och avmarkera alternativet som säger Använd en proxyserver för ditt LAN.

ERR_INTERNET_DISCONNECTED

Spara din ändring och kontrollera om det löser ditt problem eller inte.

5]Inaktivera proxy, brandvägg och antivirusprogram tillfälligt

Om du använder någon anpassad proxy i hela systemet bör du överväga att inaktivera dem tillfälligt. Gör samma sak med brandvägg och antivirusprogram också.

6]Inaktivera proxyrelaterade tillägg eller tillägg

Det finns många proxytillägg för Google Chrome. Om du använder ett tillägg bör du försöka inaktivera dem tillfälligt. Dessutom kan vissa vanliga tillägg styra din nätverksprofil eller använda proxy internt. För att ta reda på och inaktivera dem, öppna , expandera de avancerade inställningarna och gå över till Systemet märka. Här bör du hitta tillägget som använder proxy i Google Chrome.

7]Rensa webbinformation och återställ Google Chrome

För att komma igång anger du den här webbadressen i Google Chrome – och går till Avancerad flik. Efter det, markera varje kryssruta, välj Hela tiden från Tidsintervall rullgardinsmenyn och klicka på RADERA DATA knapp.

Om det inte löser ditt problem bör du överväga att återställa webbläsaren Chrome. För det, öppna den här sidan: och expandera Avancerad inställningar. Scrolla nu ner till botten tills du ställer in återställa alternativ. Klicka på det och välj ÅTERSTÄLLA om igen.

8]

Du kan också tänka på följande om inget har hjälpt dig hittills:

  1. Installera om nätverksdrivrutiner
  2. Spola DNS
  3. Återställ TCP/IP.

Med vänliga hälsningar!

Relaterade Artiklar

Back to top button