Erbjudande som inte går att missa: Norton 360-prenumerationer är gratis i 45 dagar!

Under 2022, vänta inte längre med att välja en kraftfull antiviruslösning utformad för att möta dina behov. Eftersom alla skydd inte är lika, och det bästa sättet att välja ett antivirus är att ge dig möjligheten att testa det, har Norton satt ihop ett idealiskt förslag. Just nu har du möjlighet att testa en av Nortons 4 antiviruslösningar gratis . Så många chanser att hitta det perfekta antivirusskyddet för dig utan att betala en enda krona!

norton

3 skäl att testa ett Norton-antivirus gratis med två ord:

  • 4 antiviruslösningar att välja mellan
  • Från 1 till 10 enheter täcks samtidigt
  • 100% virussäkert löfte

Se Norton 45-dagars gratis provperiod

Testa och godkänn Nortons antiviruslösningar för mindre

Bland de goda resolutioner som ska antas i början av våren 2022, lägg till, om så inte redan är fallet, antagandet av en verkligt effektiv antiviruslösning. Med den ökande digitaliseringen av våra dagliga liv blir Internet en veritabel reservoar av information om var och en av er. Dina preferenser, dina surfpraxis, men också dina personliga uppgifter, är föremål för mycket mer begär än du kanske tror. Med allt mer sofistikerade, varierande och lömska onlinehot är det bättre att du alltid är på tårna, och oavsett din budget är Norton här för att hjälpa dig. Anta en utmärkt cybersäkerhetsreflex genom att testa en av Nortons fyra antiviruslösningar gratis i 45 dagar.

Möjligheten är desto mer intressant eftersom Norton ger dig valet mellan dess mest grundläggande men redan mycket framgångsrika lösning, Antivirus Plus, men också dess mest avancerade produkter, inklusive den utmärkta Norton 360 Premium, som helt enkelt är en av de bästa lösningarna på marknaden 2022.

Det enda kravet för att dra nytta av detta erbjudande är att lägga till en betalningsmetod. Oroa dig inte, det är möjligt att säga upp din prenumeration när som helst innan den 45-dagars provperioden löper ut. Låt oss nu gå vidare till en mer detaljerad presentation av dessa 4 antiviruslösningar.

Norton Antivirus Plus är en daglig tillgång mot onlinehot

Norton har den stora fördelen att erbjuda dig inte en, inte två, utan fyra kraftfulla antiviruslösningar som passar alla för denna 100 % kostnadsfria 45-dagars provperiod. Och den första är Norton Antivirus Plus, en produkt som redan är redo att möta dina viktigaste behov för att skydda en dator under macOS som Windows. Dess primära kvalitet är att hantera onlinehot, även de tuffaste. Således eliminerar Norton-tekniken trojanska hästar såväl som spionprogram, ransomware, de mest olika virusen och till och med nätfiske. På Internet är det Norton Antivirus Plus som råder, och inget virus slipper undan det. Ett bevis på kvaliteten på sina tjänster inkluderar Norton, från sin mest grundläggande lösning, 100%-löftet mot virus. Konkret, om du möter en skadlig programvara som du inte kan eliminera själv, tar en Norton-tekniker över, och det, tills hotet är eliminerat. Det är verkligen betryggande, för du behöver inte vara någon expert, Norton stöttar dig dagligen, och ersätter dig (i händelse av prenumeration på en betald licens såklart) om teknikern misslyckas.

Dessutom är du också utrustad med en lösenordshanterare. Långt ifrån att vara en gimmick, den här funktionen är värd för dina autentiseringsuppgifter i ett säkert molnutrymme, den hjälper dig att skapa starka lösenord utan att riskera att glömma dem, och den låter dig också lagra en hel del nyckelinformation, såsom dina bankuppgifter för till exempel utan att utsätta dem för webbhacker. Låt oss lägga till en brandvägg för ditt nätverk, för redan fullständigt skydd, och 2 GB säker molnlagring för Windows-användare (exklusive Windows 10 S).

Se Norton 45-dagars gratis provperiod

Njut av antivirus + VPN-skydd med Norton 360-serien

Låt oss gå upp ett snäpp med Norton 360 Standard, för förutom att förstå alla tjänster från Norton Antivirus Plus får du integritet online tack vare Secure VPN. Så du kan dölja din riktiga IP-adress, geolokalisering och preferenser. Onlinespårare dirigeras, och du kan, som en bonus, enkelt utnyttja din VPN-anslutning för att komma åt utländska kataloger över dina favoritströmningstjänster. För en enhet av datortyp (Windows och Mac OS), en smartphone (iOS, Android) eller en surfplatta (iPad) garanteras nöjdhet. Låt oss avsluta med 10 GB molnlagring under Windows (exklusive Windows 10 S) för att ha ett bra säkert onlineutrymme!

Ett steg ovanför, Norton 360 Deluxe, har den stora fördelen att samtidigt säkra 5 enheter, oavsett om det är datorer, smartphones och surfplattor (Android, iOS, iPad, macOS, Windows). Förutom 50 GB lagringsutrymme under Windows (exklusive Windows 10 S) ingår två andra nyckelfunktioner i Norton 360 Deluxe. Först och främst är Dark Web Monitoring ett mycket användbart verktyg för att ta reda på om information om dig cirkulerar på Dark Web! Därefter låter föräldrakontroller dig ställa in lämpliga gränser för att göra Internet säkrare för dina barn. En redan mycket komplett lösning, men inte lika mycket som Norton 360 Premium!

Se Norton 45-dagars gratis provperiod

För dig och dina nära och kära, välj Norton 360 Premium

Verkligen med Norton 360 Premium, det är inte 5, utan dubbelt, med 10 enheter samtidigt täckta, som ingår i detta erbjudande. Datorer (macOS, Windows), surfplattor (iPad) och smartphones (Android, iOS) drar nytta av det! Du drar också nytta av skolläget, ett mycket praktiskt verktyg för att hjälpa dina barn att göra sina läxor genom att främja deras koncentration, mycket komplement till föräldrakontroll. Och med 75 GB molnlagring på Windows (exklusive Windows 10S) drar alla nytta av detta enorma säkra lagringsutrymme för att skydda dina viktigaste filer! Inte konstigt att Norton 360 Premium fick en utmärkt 9/10 i vårt 100 % oberoende Clubic-test! Nu är valet ditt!

Norton 360 Premium 2022

Från €49,99

Läs meddelandet


9

Norton 360 Premium 2022

  • Robust och lätt virusskydd
  • Stor användarvänlighet
  • VPN ingår och obegränsat

Norton 360 är tillgänglig på flera enheter och är fortfarande en mycket bra allt-i-ett-säkerhetslösning för allmänheten mot internethot. Skyddet, kanske lite för aggressivt för att undvika falska positiva resultat, är mycket effektivt, inverkan på Windows-prestanda är fortfarande minimal och det obegränsade VPN-nätverket förblir en trevlig tillgång, även om andra har följt efter steget sedan dess. Expertanvändare kommer förmodligen att föredra en Kaspersky eller en BitDefender, men Norton 360 förblir för närvarande vår favoritlösning för familjen.

Norton 360 är tillgänglig på flera enheter och är fortfarande en mycket bra allt-i-ett-säkerhetslösning för allmänheten mot internethot. Skyddet, kanske lite för aggressivt för att undvika falska positiva resultat, är mycket effektivt, inverkan på Windows-prestanda är fortfarande minimal och det obegränsade VPN-nätverket förblir en trevlig tillgång, även om andra har följt efter steget sedan dess. Expertanvändare kommer förmodligen att föredra en Kaspersky eller en BitDefender, men Norton 360 förblir för närvarande vår favoritlösning för familjen.

Relaterade Artiklar

Back to top button