Erbjud det anslutna armbandet OPPO Watch Free på Fars dag

Om du känner en idrottskvinna som letar efter framsteg, då kan OPPO Watch Free som för närvarande säljs på Amazon uppfylla alla dina förväntningar.

OPPO Titta gratis © OPPO

OPPO Watch Free är en aktivitetsspårare släppt 2022 som uppfyller de grundläggande behoven hos människor som letar efter den här typen av produkt.

OPPO Watch Free i ett nötskal:

  • 14 dagars självständighet
  • Vattentät upp till 5 ATM
  • Över 100 träningslägen

OPPO Watch Free är en produkt som vanligtvis kan hittas för 99€ men som Amazon nu erbjuder för endast 79€.

Hitta OPPO Watch gratis för 79 € på Amazon

Ett trasigt pris för en nyligen ansluten klocka

OPPO Watch Free är en av de senaste smartwatch-iterationerna som erbjuds av OPPO. Vi pratar om en klocka eftersom dess fyrkantiga urtavla kan få dig att tänka på den på långt håll. Såld för €99 när den släpptes, den är för närvarande tillgänglig för €79 på Amazon.

Med den kommer du att kunna följa alla dina sportaktiviteter samt vissa data om din hälsa. Det är ett diskret och lätt armband med en 14-dagars autonomi som följer dig dag och natt för att informera dig.

OPPO Watch Free: daglig sportaktivitet

Med sina sensorer kan OPPO Watch Free mäta din BPM när du gör fysisk aktivitet. Genom att välja från klockans 100 lägen kommer du också att kunna utvärdera antalet förbrända kalorier enligt den aktivitet som utförs.

Beroende på ansträngningen förbränner du faktiskt inte kalorier i samma takt. Så genom att specificera detta får du mer exakta mått. All denna information skickas sedan till din smartphone via Bluetooth, på klockans medföljande app. Och där har du hela historien om din idrottshälsa.

Klockan fungerar även på natten för dig och låter dig se dina sömncykler. Så du kan se om du sover tillräckligt, om dina faser av ljus, paradoxal och djup sömn är balanserade och om du inte har sömnapné.

Slutligen, notera att OPPO Watch Free är vattentät och du kan ta den till stranden och poolen och därmed också mäta din prestation under dina vattenaktiviteter.

OPPO Titta gratis © OPPO

Hitta OPPO Watch gratis för 79 € på Amazon

Jämför olika smartklockor

För att få en uppfattning om vad tävlingen erbjuder när det gäller anslutna klockor, kan du konsultera Clubic jämförande guide. Du hittar många referenser testade av redaktionen med en topp 3 (uppgraderbar) för att guida dig mot det som just nu är bäst.

Relaterade Artiklar

Back to top button