Epic Store: The Lion’s Song erbjuds denna vecka, och en överraskning planerad till nästa vecka

Lejonets sång © Mi'pu'mi Games

Det är därför spelet Mi’pu’mi Games som drar nytta av en trevlig showcase genom att hamna i listan över spel som erbjuds av Epic Games. Men omnämnandet av “mystery game” som tillskrivs nästa kandidat kastade en liten skugga över den nya vinnaren av programmet.

Tillgänglig sedan 13 maj 2021, Lejonets sång är ett berättande äventyrsspel uppdelat i fyra avsnitt. Varje avsnitt kretsar kring en annan karaktär innan de samlas i det sista kapitlet. Det kommer att ersättas av det berömda “mystery”-spelet från 20 maj.

Läs också:
Epic Games skulle ha erbjudit ett kontrakt på 200 miljoner till Sony mot vissa PC-portar

Ett stort öde för stora personligheter

Släpptes i juli 2016, skapandet av Mi’pu’mi Games, en studio som särskilt deltog i utvecklingen av serien Torped och kontrollera
kastar oss in i hjärtat av tre österrikiska personligheters öde, två konstnärer och en vetenskapsman, i början av 1900-talet.

Dessa fyra avsnitt berättar därför den humanistiska och kreativa historien om den begåvade kompositören Wilma, den framväxande målaren Franz och den framstående matematikern Emma. I vart och ett av avsnitten kommer du att vara involverad i de olika huvudpersonernas personliga kamp, ​​och de val du gör för att hjälpa dem i deras interna kamp kommer att få allvarliga konsekvenser i förverkligandet av deras drömmar.


Dessa tre spännande äventyr kommer att korsa, tiden för en tågresa, i det sista avsnittet, stängning, för att bilda en komplett berättarbåge. En ny vinkel att läsa berättelserna om varje hjälte som tillåter Lejonets sång att placera varje berättelse i kontexten av wienermodernismen, en era som upplevde många konstnärliga och vetenskapliga omvälvningar.

Det är bara sex dagar kvar att lägga vantarna på spelet, för den 20 maj är det turen till det mystiska spelet som utlovats av Epic Games. Som en påminnelse är detta en formel som ofta har använts av Epic innan den avslöjade ett fantastiskt AAA-spel. Bland dem som dragit nytta av denna överraskningsuppenbarelse finns GTA V, Civilisation VI Var Borderlands: The Handsome Collection.

Källa: Epic Games Store

Relaterade Artiklar

Back to top button