Epic Pen: Gratis anteckningsverktyg för Windows-användare

Vi har använt markörer sedan vår skoltid, då penna och papper var det enda sättet att skriva. Nu när vi har börjat skriva nästan allt på våra datorer behöver vi en markör för våra datorer också. Höger(Höger)?

Gratis anteckningsverktyg för Windows

episk penna är ett lätt och enkelt anteckningsverktyg som blir osynligt när det inte används. Du kan också använda den i dina liveströmmar och videor, så oroa dig inte mer för att få dina presentationer att sticka ut.

Hur man använder den episka pennan

Följ bara de givna instruktionerna, installera den på din dator och den är redo att användas.

När verktyget är installerat ser du en liten vertikal stapel episk penna med alla dess funktioner. Huvudvyn är allt den har. Det finns ingen detaljerad meny med instruktioner eller handledning.

Välj en markör eller penna

På den vertikala stapeln behöver du bara välja en penna eller markör, välja storlek och färg du vill ha och börja. Du kan markera eller markera vilken text som helst i ett dokument Ord eller på vilken webbsida som helst.

Verktyget har alla andra viktiga funktioner som ett radergummi, ångra och en skärmdumpsfunktion, allt med ett klick. Du kan spara en skärmdump till PNG-format(PNG) . För att fortsätta använda din dator, återgå till markörläge.

Episka fjäderfunktioner

Enkel mjukvara. episk penna är en mycket enkel och användarvänlig gratis programvara som inte har några förvirrande knappar eller alternativ. Allt finns i verktygets huvudgränssnitt och kräver ingen speciell teknisk kunskap.

Stöder snabbtangenter

Verktyget stöder snabbtangenter, vilket gör ditt arbete ännu snabbare och enklare. Till exempel, för att välja en markör kan du klicka Ctrl+Skift+4 , suddgummi(Suddgummi) Ctrl+Skift+5 a Avbryt(Ångra)- Ctrl + Shift + 6 och så vidare. Du kan anpassa snabbtangenterna efter eget tycke i inställningarna.

Klicka på knappen inställningar(Inställningar)” under knappen ” Skärmdump(Skärmdump) » och du kan justera inställningarna.

I kapitlet ” inställningar(Inställningar) » Du kan också ändra var skärmdumpar sparas. Standardinställningarna håller alla dina skärmdumpar på skrivbordet. Du kan också ändra språket här. episk penna Stöder totalt 8 språk inklusive engelsk(Engelsk) , japanska(japanska), koreanska(koreanska), portugisiska(portugisiska), spanska(spanska), ryska(Engelsk) , turkiska(turkiska) och kinesiska(kinesiska).

Byt färg på pennan

Rent generellt, episk penna är ett trevligt, enkelt och gratis anteckningsverktyg som förvandlar din dator till ett ritbord. Nu kan du markera eller markera en viktig del av ditt textdokument, webbsida, video eller någon annan presentation.

episk penna kommer i både gratis- och betalversion, som såklart har några extrafunktioner. Ladda ner(Ladda ner) detta gratisverktyg här(här här.)

Vi har använt överstrykningspennor sedan vår skoltid, den tiden då penna och papper var de enda sätten att skriva på. Nu när vi nästan alltid har börjat skriva saker på våra datorer behöver vi en highlighter för våra datorer också. höger?

Gratis anteckningsverktyg för Windows

Epic Pen: Gratis annoteringsverktyg

Epic Pen är ett lätt och enkelt anteckningsverktyg som blir diskret när det inte används. Du kan också använda den på din livestreaming och videor, så du slipper oroa dig för att göra dina presentationer effektiva.

Hur man använder Epic Pen

Följ bara de givna instruktionerna, installera den på din PC och den är redo att användas.

Så snart verktyget har installerats kommer du att se en liten vertikal stapel av Epic Pen med alla dess funktioner. Huvudöversikten är allt den har. Ingen detaljerad meny med instruktioner eller tutorials.

Välj Highlighter eller Penna

Från den vertikala stapeln behöver du bara välja pennan eller överstrykningspennan, välja önskad storlek och färg och börja. Du kan markera eller markera någon av texten i Word-dokumentet eller på någon av webbsidorna.

Verktyget har alla andra nödvändiga funktioner som suddgummi, ångra åtgärder, samt en funktion för att ta skärmdumpen, allt med ett enda klick. Du kan spara skärmdumpen som en PNG-filtyp. För att fortsätta med din PC-aktivitet, gå tillbaka till markörläget.

Egenskaper hos Epic Pen

Enkel programvara – Epic Pen är ett mycket enkelt och lättanvänt gratisprogram utan förvirrande knappar eller alternativ. Allt finns på verktygets huvudgränssnitt och det kräver ingen specifik teknisk kunskap.

Stöder snabbtangenter

Verktyget stöder snabbtangenter vilket gör ditt arbete ännu snabbare och enklare. Till exempel, för att välja markeringen kan du trycka på Ctrl+Skift+4, Eraser är Ctrl+Skift+5, och Ångra är Ctrl+Skift+6 och så vidare. Du kan anpassa snabbtangenterna efter din egen bekvämlighet från inställningarna.

Klicka på inställningar knappen under skärmdump knappen och du kan justera inställningarna.

Från alternativet Inställningar kan du också ändra var du vill spara dina skärmbilder. Standardinställningarna sparar alla dina skärmdumpar på skrivbordet. Du kan också ändra språket här. Epic Pen stöder totalt 8 språk som inkluderar engelska, japanska, koreanska, portugisiska, spanska, ryska, turkiska och kinesiska.

Ändra pennfärgen

Sammantaget är Epic Pen ett trevligt, enkelt och gratis anteckningsverktyg som förvandlar din dator till ett ritbord. Du kan nu markera eller markera den viktiga delen av ditt textdokument, webbsidor, videor eller någon annan presentation.

Epic Pen kommer i en gratis såväl som en betalversion som har några extra funktioner så klart. Ladda ner detta gratisverktyg här.

Relaterade Artiklar

Back to top button