Epic förvärvar 3D-skanningsspecialisten Capturing Reality för att integrera den i Unreal Engines ekosystem

Episka spel som fångar verkligheten

Episka spel
erbjuder företaget Capturing Reality, vars programvara kommer att integreras i Unreal Engine.

Tillräckligt för att lova allt mer realistiska virtuella miljöer.

Läs också:
Epic Games köper studion bakom Fall Guys

Epic Games erbjuder (även) Capturing Reality

Bara några dagar efter att ha tagit kontroll över Tonic Games-studion, vid ursprunget till Höst killarEpic Games tar fram checkhäftet, denna gång för att köpa företaget Capturing Reality.

Capturing Reality-mjukvaran kan rekonstruera objekt och scener av alla storlekar från bilder eller laserskanningar, vilket resulterar i 3D-skanningar med oöverträffad noggrannhet och kvalitet.


Genom att gå med i Epic Games kommer Capturing Reality-teamen att kunna arbeta i samarbete med Unreal Engine-teamet. Detta åtföljs av en förenkling och framför allt en sänkning av prislistan, med ett obegränsat abonnemang som nu visas på 3 750 dollar (jämfört med 15 000 euro tidigare).

Ett av målen för Epic Games är uppenbarligen att integrera Capturing Reality-teknik i Unreal Engine-ekosystemet. På så sätt kommer utvecklare att snabbt och enkelt kunna utveckla fotorealistiska 3D-modeller.

Epic Games förklarar: ” Capturing Reality kommer att fortsätta att stödja partners inom branscher som spel, visuella effekter, film, lantmäteri, arkitektur, ingenjörskonst, byggande och kulturarv. Detta inkluderar även företag som inte använder Unreal Engine. »

Källa: Episka spel

Relaterade Artiklar

Back to top button