Enligt denna läcka kan iPhone 14 ha en ny färg

iPhone 14 notch © n/a

Ju närmare Apples nästa keynote kommer, desto fler rykten snurrar om nästa iPhone-modeller.

Senaste fyndet, den nya iPhone 14 kan mycket väl ha en klänning i lila toner, beroende på de valda vinklarna och ögonblickets ljus.

Informationen återstår att ta med en nypa salt… men trots allt, varför inte?

Nästa september 7 kommer att äga rum keynote av Apple varumärke för att presentera den fjortonde iPhone av namnet. Men under tiden föreslår en video som hittats på Weibo och delas på Twitter av användaren “DuanRui” i 6 sekunder vad som kan vara en iPhone 14 Pro i en fortfarande okänd blå klänning.

Det måste sägas att om enl WCCFTech, det är fortfarande troligt att Apple överväger att uppgradera de nuvarande blå och alpina blå färgerna som erbjuds för sin iPhone 13 och iPhone 13 Pro, informationen kan ännu inte bekräftas. Vad som är ännu mer överraskande är att beroende på ljuset som denna iPhone utsätts för har lila toner företräde framför blått. En innovation som skulle verka överraskande, eftersom Cupertino-företaget förblir särskilt traditionellt när det gäller färgerna på sina smartphones.

Det här kommer i alla fall säkerligen inte att vara det sista ryktet som dyker upp innan avtäckningen av 2022-årgången på Apples sida, men om en sådan utveckling skulle bli verklighet skulle det vara lockande.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button