Enligt chefen för Instagram är applikationen inte på väg att komma till iPad

Instagram logotyp © Infomaniak

Huruvida Instagram lyckats övervinna Tick ​​tack genom att bli den mest nedladdade applikationen i världen, användare iPad måste fortfarande gå igenom webbversionen av det sociala nätverket.

De kommer fortfarande att behöva vänta innan de ser en Instagram-applikation komma till Apples surfplattor.

Fortfarande ingen Instagram-app på iPad

Detta är ett av de återkommande klagomålen från iPad-användare under många år. Apple-surfplattor har fortfarande ingen officiell Instagram-app och det är inte i brist på att be om det. Tyvärr kommer det inte att ändras inom kort. Adam Mosseri, ansvarig för det sociala nätverket, har återigen precis släckt förhoppningarna hos iPad-ägare.

Som svar på en tweet från en YouTuber som klagade över bristen på en Instagram-app på iPad 2022, sa Mosseri att han får denna kommentar väldigt ofta men “ det finns inte en tillräckligt stor grupp människor för att göra det till en prioritet “. De sociala nätverksteamen är uppenbarligen fokuserade på andra saker, men Adam Mosseri misströstar inte över att någon gång kunna möta denna återkommande begäran.

Ett annat argument som framfördes, TikTok och YouTube är giganter och Instagram-användare skickar fler meddelanden än berättelser eller visuellt innehåll i Instagram-flödet. Han påminner också om att deras budget är mindre viktig än vad allmänheten verkar tro. Med andra ord, ingenting garanterar ankomsten av en Instagram-applikation på iPad en dag.

Källa: 9to5mac

Relaterade Artiklar

Back to top button