Enkla frågor: vad är TruePlay, hur fungerar det och hur man aktiverar det?

Har du hört talas om den nya funktionen Windows 10 berättigad trueplay eller Spelövervakning ? Om du älskar att spela spel och använda en dator med Windows 10 för spel har du förmodligen sett referenser till dessa termer någonstans i Windows 10 . Microsoft förstod inte vad som är trueplay och vad det gör, men vi har samlat den knappa informationen som finns tillgänglig och försökt förstå det. Här är den mest kompletta definitionen trueplay som vi kunde komma på:

NOTERA.(OBS:) Skärmbilderna som används i den här artikeln är från Windows 10 Med Hösten Creators Update(Höst ​​Creators Update). Uppdatering för Windows 10 (Windows 10) Hösten Creators Update tillgänglig gratis för alla användare Windows 10 Med 17(17 oktober) oktober 2017

Vad kommer TruePlay från Windows 10 och Xbox one?

Tyvärr ingen men Microsoft vet inte riktigt vad det är trueplay och vad han gör. Åtminstone för stunden. Det enda vi vet Säkert(säkert) åh trueplay detta är:


  • trueplay designad för spelare som spelar spel med tjänster Xbox Live som t.ex (Xbox Live)Forza 7 Motorsport , Halo Wars 2 eller Minecraft . Det kan dock krävas ytterligare utveckling av företagen bakom spelen du spelar för att stödja denna funktion.

  • trueplay med största sannolikhet ett anti-fusksystem inbyggt i datorer med Windows 10 och konsoler Xbox ett .


  • Ursprungligen TruePlay(TruePlay) kallades Spelövervakning och för tillfället är det bara “platshållare i Windows UI [пользовательский интерфейс]”,(“en platshållare i Windows UI [user interface]”) och “Dina spel kanske inte påverkas just nu.”(“dina spel kan inte påverkas just nu.”)

  • trueplay tillgänglig i Windows 10 falla Skapare uppdatering eller senare. I äldre versioner Windows 10 den här funktionen finns inte.

Du kan läsa det officiella tillkännagivandet från Microsoft i detta inlägg i blogg(blogginlägg) : Tillkännager Windows 10 Insider Preview Build 16251 för PC & Build 15235 för mobil) . Förutom, Microsoft nämnde först detta nya spelfunktion(spelfunktion) när de släppte Windows 10 Insider Preview Build 16199 när det hette Spelövervakning istället för trueplay .

Windows 10 Hösten Creators Update Microsoft beskriver den här funktionen så här: “Spel föra (Microsoft)roligare när alla spelar rättvist. Vi kommer att dela systeminformation med spel som använder TruePlay för att se till att allt fungerar som det är tänkt.” (“Spel är roligare när alla spelar rättvist. Vi kommer att dela systeminformation med spel som använder TruePlay för att se till att allt fungerar som det var tänkt.”) och det står också att “att inaktivera detta kan begränsa antalet spel du kan spela.”(“Att inaktivera detta kan begränsa antalet spel du kan spela.”)

Windows 10, Truplay

Företaget brydde sig inte om att dela med sig av några detaljer om hur det kommer att fungera. trueplay eller vilka spel det kommer att påverka. Det är dock klart att fuskare i framtiden sannolikt kommer att ha svårt att spela spel genom tjänster. Xbox Live. Kanske , trueplay designad att göra spel för flera spelare(multiplayer gameplay) mer värdig? Kanske , trueplay utformad för att säkerställa att spelare som spelar spel för flera spelare spelar rättvist? Just nu kan vi bara spekulera.

Var man kan hitta TruePlay-funktion(TruePlay-funktion) Windows 10 ?

Fungera trueplay i Windows 10 finns i applikationen inställningar(inställningar)”. Öppna applikationen ” inställningar(Inställningar)” genom att följa en av metoderna i den här guiden. Om du har bråttom klicka eller tryck(klicka eller tryck) liten växelknappar(kugghjulsknapp) i menyn ” Start”(Start meny) . Eller tryck på tangenterna samtidigt Windows + I på tangentbordet.

Windows 10, Truplay

I inställningar(Inställningar) öppna kategorin ” Spel(Spel).”

Windows 10, Truplay

På vänster sida av fönstret inställningar hittar du alternativet (Inställningar)trueplay .

Klicka eller tryck på den, och inställningar och information relaterad till trueplay kommer att laddas på höger sida av fönstret.

Windows 10, Truplay

Hur man aktiverar eller inaktiverar TruePlay i Windows 10

På sidan TruePlay i appen (True Play)inställningar(Inställningar) » du får bara en alternativknapp. Som standard är det avstängd(Av) .

Windows 10, Truplay

Om du vill aktivera funktionen trueplay från Windows 10 ,(På) du kan slå på dess strömbrytare.

Windows 10, Truplay

Fastän Nu TruePlay(TruePlay) gör ingenting, det är troligt att Microsoft kommer att göra det funktionellt under de kommande månaderna. När Microsoft kommer att släppa uppdateringar för den här funktionen och få den att fungera, vi kommer att uppdatera den här artikeln också.

Slutsats

Vad tycker du om funktionen trueplay i Windows 10 ? Vad tror du att det kommer att göra? Det här är vad du vill ha från spel(spelupplevelse) på Windows 10 och Xbox one? Kommentera gärna nedan.

Har du hört talas om en ny Windows 10-funktion som heter trueplay eller Spelövervakning? Om du gillar att spela spel mycket och du använder en Windows 10-dator för spel, har du förmodligen sett dessa termer hänvisade till någonstans i Windows 10. Microsoft gjorde det inte klart vad trueplay är eller vad det gör, men vi har samlat den knappa informationen som finns tillgänglig och försökt förstå det. Här är den mest kompletta definitionen av trueplay vad vi kan komma på:

NOTERA: Skärmbilderna som används i den här artikeln är från Windows 10 med Fall Creators Update. Windows 10 Fall Creators Update är tillgänglig gratis för alla Windows 10-användare från och med den 17 oktober 2017.

Vad är TruePlay från Windows 10 och Xbox One?

Tyvärr vet ingen utom Microsoft vad trueplay är och gör. Åtminstone vid det här laget. Det enda vi vet Säkert handla om trueplay är:


  • trueplay är för spelare som spelar spel som använder Xbox Live-tjänster, som Forza 7 Motorsport, Halo Wars 2 eller Minecraft. Stöd för den här funktionen kan dock kräva ytterligare utveckling från företag som skapar de spel du spelar.

  • trueplay kommer med största sannolikhet att vara ett anti-fusksystem som kommer att byggas in i Windows 10-datorer och Xbox One-konsoler.


  • trueplay kallades ursprungligen Spelövervakning och för tillfället är det bara “en platshållare i Windows UI [user interface]” och “dina spel kan inte påverkas just nu.”

  • trueplay görs tillgänglig i Windows 10 Fall Creators Update eller nyare. Äldre versioner av Windows 10 har inte den här funktionen.

Du kan läsa det officiella tillkännagivandet från Microsoft i det här blogginlägget: Tillkännage Windows 10 Insider Preview Build 16251 för PC & Build 15235 for Mobile. Första gången Microsoft nämnde den här nya spelfunktionen var också när de lanserade Windows 10 Insider Preview Build 16199 när den hette Spelövervakning istället för trueplay.

Windows 10 TruePlay

I Windows 10 Fall Creators Update beskriver Microsoft den här funktionen enligt följande: “Spel är roligare när alla spelar rättvist. Vi kommer att dela systeminformation med spel som använder TruePlay för att se till att allt fungerar som det var tänkt.” och det står det också “Om du stänger av detta kan det begränsa antalet spel du kan spela.”

Windows 10 TruePlay

Företaget brydde sig inte om att dela några detaljer om hur trueplay kommer att fungera eller vilka spel det kommer att påverka. Det är dock klart att fuskare förmodligen kommer att ha det svårt i framtiden när de spelar spel via Xbox Live-tjänster. Kanske trueplay är tänkt att bli ett verktyg för att se till att flerspelarspelet blir mer hedervärt? Kansketrueplay är avsett att få spelare som spelar multiplayer-spel att spela rättvist? Vi kan bara spekulera i det här läget.

Var hittar du TruePlay-funktionen i Windows 10?

De trueplay funktionen i Windows 10 finns i inställningar app. Öppna inställningar app genom att följa en av metoderna i den här guiden. Om du har bråttom, klicka eller tryck på den lilla kugghjulsknappen från start meny. alternativt, tryck samtidigt på Windows + I tangenterna på ditt tangentbord.

Windows 10 TruePlay

Inuti inställningaröppna Spelande kategori.

Windows 10 TruePlay

På vänster sida av inställningar fönstret hittar du ett alternativ som heter trueplay.

Klicka eller tryck på den och trueplay relaterade inställningar och information laddas till höger i fönstret.

Windows 10 TruePlay

Hur man aktiverar eller inaktiverar TruePlay i Windows 10

trueplay sida från inställningar app får du bara en switch. Som standard är den vriden Av.

Windows 10 TruePlay

Om du vill aktivera trueplay funktionen från Windows 10 kan du vrida omkopplaren till .

Windows 10 TruePlay

Fastän trueplay inte gör något just nu, är det troligt att Microsoft kommer att göra det funktionellt under de kommande månaderna. När Microsoft släpper uppdateringar av den här funktionen och gör den operativ kommer vi också att uppdatera den här artikeln.

Slutsats

Vad är din åsikt om trueplay funktion från Windows 10? Vad tror du att det kommer att göra? Är det något du vill ha i din spelupplevelse för Windows 10 och Xbox One? Tveka inte att kommentera nedan.